myloves23 https://imgyukle.com/i/yYSVfR Kızlar dünde paylaşmıştım bu post hakkında. Acaba gerçekten doğru mu ki? Yarın çocuklarla merkeze gitmem lazım. Eşim de yarın 8-4 vardiyalı çalışıyor. Çocuklar için 20 yaş altı yasak yarın tamamen kalkacak diyorlar. O yüzden eşim gelince gidebiliriz başka türlü araba yok gidebileceğim. Cocukları bırakacak yerimde yok. Gerçekten doğru bir haber mi acaba?
Arasannesi myloves23 ılk defa gordum fıkrım yok eşim polıs ona soracagım bıze boyle bısey soylemedı hıc kendısı
Alisa58 myloves23 cnm böyle genelge var ama yürürlüğe girdi mi 28 indeee Cumhurbaşkanı yapıcak bence sen polise bilgi vererek gidebilirsin belki yardımcı olurlar
myloves23 Alisa58 tamam canım çok sağol. Biliyorsun dünde paylaşmıştım evet yarın çocuklara izin var ama eşim yetişemiyor o saate de. Benim de işim vardı çarşıda mecbur esimi beklemem gerekiyor
TutuKelesh myloves23 izin varsa ben bebeğimi parka çıkara bilirmiyim acaba? 25 günlük oldu bebeğim. Hiç dışarıya hava almaya çıkaramadım. Park da bizim mahallemiz aslında. Ceza alırmıyım acaba