Hatice85867 Kızlar ürünlerin fiyatları uygun hiç sipariş vermedim acaba nasıldır alan varmı beğenmezsem iade durumu nasıl bileği verebilecek olan varmı ?
Yasemin000 Hatice85867 pantolon bedenleri sıkıntılı küçük gelebiliyor. Ben hep üst aldım ceket mont kazak tişört o kadar kaliteli geldi ki şok geçirdim bir şey alacağım zaman ilk oraya bakıyorum. Fiyatları diğer sitelerin aşağısında ödeme kredi kartıyla oluyor 3 günde kargoya veriliyor güvenilir yani. Trendyolda aynı ürünler 80-90 lirayken bu sitede 20-30 liraya aldım hala da alıyorum iyi ki var 😂
Seherronya Hatice85867 kaç zamandır takip ettiğim site gerçekten çok ucuz ama cesaret edipte sipariş veremedim ama sanırım herkes memnun bu sayfadan en kısa sayfada alıcam birşeyler :)
26eses26 Ben alışveriş yaptım bu siteden ürünler tam bekledigim gibi geldi. Iade durumunu bilmiyorum ama
Hatice85867 Beden olarak nasıl peki sizce birde ödemeyi nasıl yaptınız çoğu ürün tükendi yazıyo birde 😒
26eses26 Hatice85867 pantolon bedenleri biraz dar oluyor ona göre seçim yapın. Ben kapıda nakit ödeme olarak alışveriş yapmıştım
Hatice85867 Yasemin000 bende fiyatlarına çok şaşırdım görünce ne yaşan söyleyim kesin defolu yada kalitesiz diye düşündüm 😌
Yasemin000 Ürünler çabuk tükeniyor siteyi bilenler bende dahil her gün girip yeni ürünlere bakıp alıyorum o yüzden beden sıkıntısı oluyor fiyat uygun olduğu için talep çok
Yasemin000 Seherronya dediğim gibi pantolon bedenlerine dikkat edin İnstagram da sayfası var orda alanlar yorum yapmıştır illa pantolonlara çünkü hiç almadım ben kuzenim almış bedende sıkıntı yaşamış hep. Ama üst giyim elbise felan rahatlıkla alabilirsiniz 😂😂
Yasemin000 Ay siteyi kendi malım gibi övmüşüm ama ilk kez app store girdim bi siteyi onayladım çünkü malları gerçekten kaliteli geldi beklemiyordum hayal kırıklığı olur diyordum olmadı 😂😂😂
Seherronya Yasemin000 pantalon alamıyorum zaten canım internetten göbişim kocaman kalçam falan küçük o yüzden hep sıkıntı oluyo zaten :((
Meryem48 Ben tayt ve üst aldım genelde ürünler cok güzel süreklide alısveriş yapıyorum . Ztn kalıpları darvkalıp veya normal kalıp diye belirtiyolar. Dar kalıp olanları bedenimden bir beden büyük alıyorum. Önceden bi iademde oldu bi sorun yasamadım