Melekegemen Selam güzel anneler 💞Oğlum 10 aylık bir dahaki ay almayı düşünüyorum . Alan var mı oynuyor mu çocuklarınız ve hangisini tavsiye edersiniz çok çeşit var
Purposeless Melekegemen bondigonun güzel canım ama biraz pahalı diğerlerine göre bazen denk geliyorum ikinci el kullanılmamış ürünler oluyor yarı fiyatına bakabilirsin
HungryWolf Melekegemen fisher price 3 seviyeli ingilizcede var icinde cok seviyor hala 2 yasina girecek oynar severek.
Zeyno111 Melekegemen 7aylığız bondigo aldım şuanda oyalanıyor oynuyor gibi ara ara düşüyor o yüzden kızıyor ağlıyor ama düşmeden ayakta durdukça daha da sevecek diye düşünüyorum ben bile sevdim eğlenceli 😅
Yorgunanne1 Melekegemen fisher price eğitici köpekçiğin aktivite masasını aldım çok güzel kızımda ilgileniyor ben bile ilgileniyorm😁😁
tulin Clementoni almıştım adını doğru yazdım umarım bebeğim severek oynuyor bayağı küçükken almıştım o zaman ayaklarını takmamıştım şimdi ayakları takılı bebeğim 1 yaşına girecek hala oynuyor
Melekegemen tulin bende ona baktım oynar mı oynamaz mı pek fikrim yoktu ama oynuyorlar diyorsunuz insallah oğlumda oynar
Gizemta Bende yeni aldım 10 aylık olacak oyalayamıyorum artık youtube dan çok video izledim fisher-price ın eğitici köpekçiğin aktivite masasını almaya karar verdim.. tam zamanı tutunup kalkıyorlar zaten baya da bir oyalıyor tavsiye ederim 😊
Melekegemen Zeyno111 oğlum 10 aylık artık ayağa kalkıyor dengede durmaya çalışıyor ayakta durdukça daha da severler :) bakacağım güzelse alacağım