su_sde Anneler burda sata biliyor muşuz bana park beşik annem aldı bize çocuk odası dizdik bide hamak aldık anlayacağınız park beşik hiç açmadım kutusunda duruyor hal 650 ye almış annem uygun vericem ihtiyacı olan varsa yazsın bordo renk ❤️
RasayiAA su_sde ölçüleri uygunsa bn almk isterim beşiğimz küçük geliyor artık park beşik düşünüyorum bnde. Büyüse talibim
su_sde Mermeral resim nasıl atılır bilmiyoru.m ve kurulu değil hiç kurmadım çünkü olduğu gibi duruyor benim çocuk odası aldık piyer kardın dolaplı bide hamak onu açmadım hiç
hayalperest_ su_sde kalipso ise büyük oluyor ben kullanıyorum memnunum benimki 1300 TL olandan sizinkinin dönencesi yoksa o yüzden o fiyata alınmış olabilir genel olarak güzel
su_sde RasayiAA vallahi ölçüyü bilmiyorum ama adam demiş 6. 7 yaşına kadar yatar iki katlı demiş annem almış kurmadım sorma dan almış bi de annem başka şehirde geride vermedim kaldı evde ev beşik dolu
su_sde RasayiAA bordo renk üste dönen cesi de varmış da kurmadım ama yolamadan önce açıp bakıcam tam olsun diye
su_sde hayalperest_ yok dönence var ya belki de annem de pahalı aldı ben kızarım diye 650 dedi inanın bilmiyorum
biranne11 hayalperest_ Park beşikler hakkında bilgim yok dönence nedir ? Biraz aydınlatırmısınız. Kızım aşırı hareketli ve asla beşiğe sığmıyor
su_sde Mervedefne54 kurmadım hiç ama nasıl resim atılır bilmiyorum zaten ben burda satış olduğunu da bilmiyordum