Prennsesveannes Arkadaşlar bebeğimin telefonumda baya resmî oldu 350 tane oldu ben çıkartmak istiyorum bu resimleri fotocudwn acaba ne kadar çıkartırlar fikir olan var mı ?
Annesirintugceuzun Prennsesveannes Harici harddisk alın bence. Bütün fotoğrafları oraya atarsınız. İçlerinden seçtiklerinizi yine çıkarttırırsınız. Biz öyle yapıyoruz . Naçizane tavsiyem 🤗
Arasannesi Prennsesveannes cıkarttıgınız yere gore degısır yanı tanesı 3-5 lıra arası.ben 3 lıradan Cıkarttırmıstım telefondan fotograf oda tanıdıgım bırıydı
Guni92_ Prennsesveannes merhaba 😍 bir program var bende ordan çıkardım hep çok güzel hem de uygundu siz fotoğraf seçiyorsunuz onlar size kargoyla yolluyor. Uygulamanın adı Sosyopix. 35 tanesi 33 tlye felan geliyordu ama benim dediğim kare fotoğraflar altına tarih felan da yazabiliyorsunuz bir bakın isterseniz ben çok memnun kaldım 😇
GUBILIK Guni92_ gorsel alabilir miyiz peki? Ben de onu dusunuyorum ama fiilen gormedigim icin kararsiz kaldim :/
Guni92_ Yok normal boyutta değil polo kart olarak geçiyor uygulamayı indirip bakabilirsiniz. Orda albümde oluşturabiliyorsunuz. Fotoğraf nasıl yollanıyor bilmiyorım yoksa atardım resim