ayazlianne Kızlar 21 aylık oğlum için istiyorum malüm doktora da gidemiyoruz, kullanıyor musunuz, hangi marka bilgi verir misiniz
Ebruea ayazlianne yaş olarak birşey söyleyemem açıkcası bal alerjisi yoksa 1 yaştan sonra söylüyorlar. Arkadaşım 2 yaşında kullandı benim bebeğim de henüz küçük 5 aylık henüz başlamadık. Ama marka olarak beeo yu öneririm
Bulutbey ayazlianne marka değil ama kendi yapan birini tanıyorum. İnstagramda @fotografkokanadam olarak bakabilirsiniz. Tatlış bir aile ek iş olarak bal be yan ürünlerini üretiyorlar. Ben oğlum yaşına geldiğinde ondan alacağım.
Deletedmom278 ayazlianne Propolis için kimi doktor 2 yaş kimi 4 yaş diyor. 2 yaşında oğlum bende düşündüm ama erken geldi yine de. Bence kullanmadan önce telefonla da olsa bir görüşmek gerekir.
ayazlianne Ebruea bala alerjisi yok, bende arastırıyorum bi yandan 4 yas öncesi erken ergenlik yazıyor ona kafam karıştı, teşekkür ederim gördüm Evet o markayı
Bulutbey ayazlianne balı 1 yaşından sonra diye biliyorum oda yan ürünü ya oda öyledir diye düşündüm. Yine de doktora danışmanızda fayda var.