Mommy_ Annesininbalkizi Yürümeye başladıktan sonra alınmalı diye biliyorum. Vicco sipariş ettim bekliyorum gelmesini
1alpercocuk Annesininbalkizi Mommy_ bende vicco alacağım ama hangi model kaç numara emin olamıyorum. 12.4 cm ayağı 20 numara sanırım ama üstü etli olur mu nasıl bir model alayım bilmiyorum yürüyor şuan 11 aylık
MerveNurT Annesininbalkizi ben minipicco aldım trendyıldan bakabilirsin çok güzel ve kaliteli içi ortopedik yumuşak iyi ayakkabı aldık biz benim oğlum 7 ay 16 günlük arada giydiriyorum yürürken çünkü alışsın ve adımlarını düzgün atsın diye ☺️
Canada10 Annesininbalkizi Yürüyüş bozukluğu olmaması için (çarpık,içe basık vb. ) 2 yaş öncesi ortopedik değil anatomik ayakkabı almalısınız içinde yastık olmamalı, tabanı düz,burnu oval ve deri olmalı ☺️
Mommy_ 1alpercocuk Bu modeli tercih ettim. Cırt cırtlı olduğu için rahat olur diye düşündüm. Her ayakkabının ölçü tablosu var hangi numara kaç cm yazıyor ona göre alabilirsiniz.
1alpercocuk Annesininbalkizi teşekkür ediyorum gidip deneyerek almak nasip olmayacak sanırım 🙁 mecbur böyle alcaz
Smyetugra Yürümeye başladığı zaman aldım viccodan kalıpları biraz büyük yalnız ayak numarasını iyi ölçün şuan lolipop modeli kullanıyoruz yaz olduğu için sandalet tercih ettim
Senha Annesininbalkizi yürümeye başlayınca adidas süper star aldık doktorumuz önerdi tam olması gereken ayakkabı dedi