Masal-prensesi Vanda yaşayan anneler bildiğiniz iyi bir çocuk dermatoloji uzmanı var mı acaba? Bebeğime vitiligo teşhisi konuldu iyi bir dermatolog da görsün bizi yönlendirsin istiyorum.
midyedolmam35 Masal-prensesi canım ben vitiligo hastasiydim atlattım şükür oncellkkle şunu söylemek istiyorum ben yaşadım başka kimse yaşamasın onca eziyeti krem tedavisi faln ise yaramıyor ben 12 yaşımda fark ettim 14 yakma kadar krem tedavisi uyguladim grcmedi en son puva diye bir cihazda isin tedavisi gordum gecti sukur sadece 1 2 herde lekelenmeler kaldi ufak ufako kadar
Masal-prensesi midyedolmam35 çok geçmiş olsn. canm peki yüzüne flan bulaşmış mıydı? Birde şu an rahat bi şekilde güneşe çıkabilior musun
Yapraksarmam Masal-prensesi bu arada yusufunannesi kardeşim olur. Ben farketmiştim dizinde. Hemen götürdü annem. Tedavi oldu. İlerlemedi. Güneşe çıkıyor evet ama sadece dizinde kaldı iki üç tane yüzüne filan bulaşmamıştı.
Yapraksarmam Canım ben vandayım, lakin doktor bilgim yok. İstersen internetten araştır. Lokman hekim yada Akdamar hastanesini ara ve bilgi al
Masal-prensesi Yapraksarmam anldm cnm çok saol. Ben perişan haldeyim bebeğimi güneşe çıkaramıyorm napacağmı hiç bilmiyorm
Masal-prensesi Yapraksarmam ya peki kardeşiniz güneşe çıkınca güneş kremi kullanıor mu şu an herhangi bi koruma yda
Masal-prensesi Yapraksarmam yüzüne yayılma olmş muydu peki? K.bkmayın bayağı soru sordm ama endişemi mazur görün