Defnemom41 Çok boğaz ağrım var üşüttüm biraz kızlar. Emziriyorumda ama sütü etkilemicek mesela ne yapabilirim atlatmak için önerilerinizi bekliyorum.
Babygrils Defnemom41 agumentin diye bir antibiyotik çok iyi geliyor anında etkili diyebilirim. İlk doğum yaptığım dönemde doktor vermişti emzirirken içtim yani. Eğer hiç bir şey fayda etmez de doktora gidersen canım bu ilacı bir sorarsın. Birebirdir
Yepisyenianne Defnemom41 Babygrils doktor tavsiyesi olmadan antibiyotik mi kullanılır. Sakın ha. Kafamıza göre kullandığımız antibiyotikler ilerde hastalıklarımızın iyileşmemesine sebep olabilir. Sağlık Bakanlığı bu yüzden antibiyotik alımına kısıtlama getirdi reçetesiz satılmıyor.
nickimikili Defnemom41 kadın doğum doktorum hamileyken hasta olduğumda kaya tuzu ve kaynamış ılınmış suyu 5/1 oranda karıştırıp gargara yapmamı hep önerirdi hatta geçmezse bildiğimiz batikon 1 kapak yarım litre suya karıştır gargara yap demişti batikonu denemedim ancak tuzlu su çok işe yarıyor burnunada çekiyorsun tam etki hamilelik durumu yoksa işkembe kelle paça gibi çorbaları kemik suyu da pişenden bol sarımsaklı içebilirsin
Defnemom41 Babygrils teşekkür ederimm canımm daha antibiyotiklik değilim umarım atlatırım hemen. Ama aklımda sağolasın
Yepisyenianne Babygrils vitamin kullanabilirsin canım. Özellikle C vitamini desteği almalısın. Ha bir de bal, zencefil, limon, karabiberi karıştır bir çorba kaşığı iç bir kaç saatte bir. Çok iyi gelecektir.
Defnemom41 Yepisyenianne c vit alıyırum karışımıda duymuştum onuda yapıyım hemen çok teşekkürler canımm
Defnemom41 nickimikili batikonu deneyebilceğimi sanmıyorum 😁 ama tuzlu su mantıklı onu yapıcam teşekkür ederimm