Gamzeli2206 Nadidenes taze yoğurt olucak eğer yoğurdunuz eşki ise pekmez ile tatlandırın ama pekmez yoğurdun yararını azaltıyor elma da rendeleyebilirsiniz ekşi yoğurda yada kayısı ekleyin
Spectacular Mnli ben havuç verdim dilinin üstünde katı bişey olunca korktu ağlamaya başladı baya allahtan kaçmadı Boğaz’ına şimdi de blw yapmaya korkuyorum sizinki ilk nasıl tepki verdi
Mnli Spectacular ben havucu haşlamadan da veriyordum dişini kaşısın diye bu yüzden hemen ağzına götürdü zaten ama başlarda öğürüyorlar bu normalmiş çünkü öğürme refleksi dilinin üzerinde henüz boğazında değil çok büyük koparırsa parmağımı sokup alıyorum ağzından ama genelde eziyor havuç sert geliyorsa brokoli ve kabak deneyin bizimki en çok ikisinde başarılı oldu kendi yeme konusunda
Cennet-Kokulum Nadidenes 1.gün bir tatlı kaşığı, 2.gün iki tatlı kaşığı, 3.gün üç tatlı kaşığı, 4.gün dört tatlı kaşığ, 5.gün beş tatlı, 6.gün altı tatlı kaşığı ve 1 hafta olunca 1 çay bardağı ama oğlum fazla yemedi maalesef bıraktım vermeyi
Ozgearslnn Nadidenes önce mevsime ve ayına uygun sebzeler ile başlayın 3gün kuralını uygulayarak tabi, sonra meyveler ile devam edin en son yoğurt ve yumurta sarısını deneyin direkt yoğurtla başlamayın.Zaten tadımlar bittiğinde 8ci ayına yaklaşmış oluyo yavaştan kahvaltıya geçersiniz.
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Nadidenes İlk önce aylara uygun sebze meyvelere bakın. Her yeni yediği yiyeceği 3 gün tek basına yedirin. 3 gün sonunda başka bir sebze.. En son meyve deneyin. Meyveyle başlarsanız sebzeyi tatsız diye reddedebilir. 🤗