Mrs_Sunshine Libase Yalniz cihazi olmadan bi ise yaramaz. Cihaz ile 45 dk uygulanıyorsa elle tüm gün boyunca yapılmalı herhalde 😄😂😂😂
SdCkmk Libase bu tarz ürünler başlı başına işe yarayan ürünler değildir. Kaldı ki lipoliz uygulaması bile kolay bir uygulama değilken krem sürüp etki beklemek biraz mantıksız 🙈 Bence bu tarz şeylere inanmayın, tamamen para tuzağı 🙄
Libase Sevgi1 trendyolda 80 tl kimisinde işe yarıyormuş kimisinde etki etmiyormuş alıp denemek lazım bi kaç kişi okudum kullanan baya ⅚ cm incelme olmuş trendyoldaki yorumları okuyun mutlaka
Defnecim 160 tl falandı sanırım kayınvalidem aldı yaramıyor dedi bitsin diye kullanıyorum demişti geçen gün sorduğumda
Tas67 Libase Trendyol kötü yorumları kapatmış olumsuz yorum görmek biraz zor 😅 çokta aldanmayın ürün alırken
Libase Mrs_Sunshine benim bahsettiğim cihazlı deil cihazlı olanlar serum şeklinde oluyor ayrı bir ürünmüş o
Libase Tas67 şikayet var sitesinden ve farklı sitelerden araştırma yapabilirsşniz şahsen ben tek siteye bağlı kalmıyorum çünkü baya pinpirikliyim bu konuda misal buraya da yazdım araştırma kısmındayım henüz