Melisa_m Merhaba Kızlar Ferrum kan damlasını kullandığımdan beri sanki alerji yaptı benek benek oldu yüzü ve kızarık şekilde bir kaç gündür vermiyorum düzeldi bu durumu yaşayan var mı
sevimgulce Melisa_m ben iki gün kullandım aşırı huzursuzluk uykusuzluk yaptı daha kullanmadım kan tahlili yaptırtıp öyle başlayacağız
Yamac2019 Melisa_m Canım bende de olmuştu aynı şekilde anlattığın gibi doktoruma söyledim verme dedi onun yerine başka bi ilaç verdi onu kullanıyorum ben
Yamac2019 Melisa_m Evet ben bıraktım zaten hemen görünce Farklı bi ilaç veya besinlerden verdiğim gibi odaklıyorum kendimi değişiklik görünce kesiyorum doktorun varsa canım ara bide önemli bi ilaç değiştirebilir
Melisa_m Yamac2019 maalesef doktorun numara yok gidemiyoruz da ebeye sorucam artık size ne önerdi peki
Yamac2019 Melisa_m Flodiks meyve aromalı verdi şimdi bayıla bayıla içiyor üstüne ağlıyor vermezsem o derece çok seviyor 😁
deletedmom247 Melisa_m Hayır başlamadım zaten kan değerlerine bakıp ona göre veririz dedi doktorum. Allah’ın izniyle biterse şu virüs kontrölde söylüycek hangisini verceğimi ona göre😌
deletedmom247 metay5 Yok canm kullanmıyorum :) Doktor birşey olmaz dedi zatenn bıraktım dediğim gibi kan değerlerine bakıp öyle vercek artık hangisini verirse :)
metay5 deletedmom247 ya bebeğiniz kaç aylık benim bebeğim 13 aylık ama daha tahlil yaptırmadık virüsten de bakalım ne zaman yaptırcaz bazen benimde aklıma geliyo hiç pekmez felan da veriyo musunuz
deletedmom247 metay5 6 buçuk aylık yoğurtla karıştırıp veriyorum pekmez evett bir çay kaşığı falan bazen direkt veriyorumm :) sizde verin isterseniz
metay5 deletedmom247 evet canım bende veriyorum labneyle birlikte veriyorum genelde bebek kaşıkları varya onlarla iki tane çok mu az mı bilmiyorum
deletedmom247 metay5 Yaptırırsınız birşey olmaz elimizde olan birşey değil ki malesef sıkmayın canınzı bakalım biz nezaman yaptıracağız orasıda mechul😒 Sanmıyorum zaten birşey olacağını😌