Misskokulununannesi kızlar oyun halısı almak istiyorum ama hangisi olsun karar veremiyorum, sizce hangisi daha güzel ve kullanışlı?
Sum87 Misskokulununannesi fisherin aldık biz piyanolu kesinlikle tavsiye ederim daha sonralarda sadece piyano kısmıyla oynuyorlar ☺️
Deletedmom190 Misskokulununannesi Markasimi hatirlamiyorum. Internetten aldim. Piyanolu tavsiye ederim. Gununun çoğunluğunu oyun halisiyla geçiriyor. 25 30 tane muzik var ayrica 4 ozellik var. Cocuk kahkahasi farkli notalar var. Gnelde pianolular ayni oluyor
Fatma_FLZ Misskokulununannesi ilk 30 liralık bisey almıştım oyuncakları asıldıkça Oyuncakların asılı olduğu yer çok iyi olmadığından yamuldu hmm ve asılıp bırakınca yüzüne oyuncaklar çarptı Hmn kaldırdım Piyanolu gördüm bi de kaliteli olsun istedim Fisherin aldık piyanolu kesinlikle tavsiye ederim fiyatı biraz tuzlu ama değermiş gercekten
berkusbalii Canım bizde kanz marka piyanolu aldık. Severek kullandı. Şimdi de piyanosuyla piyanist şantor edasıyla oynuyo 😅
Buglemm3434 berkusbalii ne güzel Bizimkide piyanolu çocuk yüzüne bakmıyor boşuna 150 lira gitti oyuncaklarini söktüm cingirak yaptım oynasın diye hali öylece kaldı 🤷♀️
asellina20 Bizimki piyanosuz, tepesinde müzik çalan oyuncağı var. Bebeğim çok seviyor. Markası kanz. Saatlerce oyalanıyor.
Mnli Misskokulununannesi bondigo almıştım ben fshier price biraz pahalı gelmişti piyanosuz bendeki diğer markalar da çok ince gelmişti
Deletedmom278 Misskokulununannesi Kelebekleri derken? Takılan oyuncaklardan bahsediyorsunuz? Hepsi çıkarıp takılıyor bir tanesi müzikli birinde aynası var kendisine bakıyor diğerleri zaten normal her hali da olan oyuncaklar. Kumaşı da ince makineye atılıp yıkayabilirsiniz ben çok beğendim şaşırdım şimdi böyle deyince.
Nazolii Misskokulununannesi yok sıkılmıyor , oğlum baya güzel oynuyor ilk aylar piyanoyla oynuyordu şimdi elleri keşfettiğinden beri oyuncaklarla oynuyor . Bir de baya çekiştiriyor tepeleniyor o hareketlere iyi dayanıyor oyun halısı hiç kopmadı dikişleri çok sağlam
Yegino Misskokulununannesi bence ucuz olanlardan almayın bütçeniz varsa paraya kıyın. Ben 50₺lik bi şey almıştım zaten küçük, çocuk dönmeye bsşlayınca hiç kullanılmıyor oyuncakların asılı olduğu halka zırt pırt çıkıp duruyo piyanolular güzel kullanışlıdır bence