Sevil Arkadaşlar bebeğinde sut alerjisi olan varmı nasıl belirtileri oldu.21 de rota aşımız var sut alerjisi olan bebeklere iyi gelmiyormuş.
TeachersMom Sevil merhaba 🤗 rota virüsü aşısı tam tersi alerjisi olan bebekekreniyo gleemdigi savunulur. Ancak biz yaptırdık. Bormsorun yaşamadık.
Ays-nn Sevil benim çok yakın bir arkadaşımın bebeğinin sür alerjisi vardı ve doktoru rotadan dolayı vir sıkıntı olmayacağını savunmuştu yaptırdılar . Ama aşıdann sonra daha kötü oldu bebek kanlı kaka sayısı artrı huzursuzluk cabası . Doktorlar bu konuda ikiye ayrılıyor
Nily Sevil kan tahlili yaptırmak gerekliymiş bemde doktorla konuşup yaptırmayı düşünüyorum Gerçi bizde herhangi belirti olmadı hiç. Yoktur die düşünüyorum ama emin olamadım napsam diye
Ygz Sevil sürekli mukuslu kaka kan olabilir şiddetli kusma kulak arkası kabuklanma canım. Bizim var süt alerjimiz rotayı yaptrdıktan sonra belli oldu cocugum maffoldu kusması fazlalastı ve istahı kesilmişti 2.dozunu yaptırmayacağım.
TeachersMom Sevil süt,yumurta,dana eti , mercimek alerjisi vardı. Şuan dana eti, yumurta ve mercimek geçti. Sütte sanırım geçiyor. Ben diyet açtım. Sıkıntısı geçtik. Şimdi kizimda tadimlara başladım.
Sevil TeachersMom arada az miktarda mukus var kalasın da kızımın ve 2 aydır burun tikanikligimiz sizdede böylemi basladi
TeachersMom Sevil belirtiler bir ya da birkaç tane olup bebekten bebeğe değişebilir. Bizim mukus vardı. Ve ağlama.krizkerimiz vardı. Gaita testinde kakada.gizli kan tespit edildi. Ayrıca bazı besinlerde nefes almak güçlük çekerdi. Burun tıkanıklığı ve hiriltida vardı.