prenses3509 Merhabalar kızım ıkı gündür sürekli dil çıkarıyor sebebini anlamıyorum sankı bana birşeyler ima etmeye çalışıyor ama çözemiyorum böyle bir durum yaşayan var mıdır acaba sürekli dilini çıkarıyor ve endişeli bir şekilde yapıyor bunu .çaresiz kaldım
Balkupummm prenses3509 benim oglumda dilini cikarior surekli hatta biseyleri diliyle yaliyor 5 aylik ama ben kesfettigink dusunuorum kendisini
prenses3509 Deletedmom273 kusan bir bebek değil kızım Hiç kusması yok iki gündür sürekli dil çıkararak birşeyler söylemeye çalışıyor
Hazaaalll prenses3509 endişelenecek bir şey yoktur belki 5aylığız bizde bazen taa çenesine kadar indiriyor dilini. Bazen sokup çıkarıyor habire 🤷🏽♀️
Nill19 prenses3509 Bizimkide sürekli dili dışarda bence onlar için bir oyun bir sıkıntı oldugunu düşünmüyorum çokta sempatik duruyorlar 😍 Prematüre 7 aylık dogdu suan biziödr 6. ayımıza bi kaç gün var
prenses3509 Hazaaalll normal çıkarsa bende öyle düşüneceğim ama endişeli bakarak çıkarıyor gözümün içine baka baka ve hızlı hızlı o yüzden korktum acıkcası huzursuzda bu saat oldu uyumadı
prenses3509 Balkupummm sabah bende öyle düşünmüştüm ama su an cok fazla abarttı sürekli dilini cıkarıp agzını acıp sankı birşeylet gösterır gibi endişeli bir şekilde yapıyor anlamadım bende bır sıkıntısı var ama çözemedım😔
prenses3509 Nill19 aynı zManlarda doğmuş benim kızım 28 kasımda doğdu sizinki ne zman doğdu su an cok huzursuz süreklide dil cıkarınca korktum uyumadı bu saat oldu mız mız cok
Ela_Kaan prenses3509 kaç aylık canım benim oğlumda bi ara dil çıkarıyordu yeni keşfettiği şeyi defalarca tekrarlar bi süre sonra unutur bu bi süre haftalarda sürebilir
Nill19 prenses3509 30 kasımda 2019 dogumluyuz bizde bizimkinin huzursuzlugu yok cok nadir annecilik oynuyor sadece kucaktan inmek istememeler falan ama bence kafana takma dil cıkarması kötü degildir sanmıyorum yine de içini rahat ettirmek istiyorsan doktoruna sor tabi
55eren55 prenses3509 benimki 4 ay 3 günlük 3 buçuk aylıkken başladı dil çıkarmaya hala çıkarıyor bana çok sevimli geliyor hoşuma gidiyor bi de dilliyle şaburdatma hareketi yapıyor dudağını emiyor bayılıyorum