Gldnkrm Bebeğim 21 günlük, sürekli emmek istiyor tok aç farketmez meme ağzında uyumak istiyor. Emzik verdim birkaç gün sonra memeyi emmekte zorlanıyor gibi geldi korkup geri bıraktım emziği. Ama bu şekilde çok zorlanıyorum. Ne zaman vereyim emziği, yoksa hiç mi vermeyim, gerçekten memeyi bırakır mı bilgisi ve tecrübesi olan var mı acaba?
damlahira Gldnkrm sadece aç olduğu için değil annesi bebeğin senin kokunu güvenini rahatlığını istiyor :)))
umaydilara Sabredin memeye düşlün olması gayet normal sadece karnını doyurmuyor. Isınıyor rahatlıyor güvende hissediyor. Her istediğinde istediği kadar verin zamanla azalacak zaten
Gldnkrm umaydilara zaten meme emmekte zorlanınca ben de çok üzüldüm birden emmeyecek diye korktum 😫 zamanla düzene girer diyorsunuz o zaman öyle mi
umaydilara Gldnkrm evet emzirmekten vazgeçmeyin bırakın istediği gibi emsin büyüdükçe emme vakitleri azalıyor 3 aydan sonra
Dyguu Benim bebeğimde aynı sürekli emmek istiyo aç olmasa bile öyle ağzında durmak istiyo emzik almasını cok istiyorum ama almıyo nasıl alıştırabilirim