Talha2020 Dhmi 4 aylık 10 günlüğüz elleri yiyoruz çorapları çıkarıyoruz battaniye hiç istemiyoruz hep meme istiyo kucak istiyo😒🤦♀️🤦♀️🤦♀️Böyle böyle geçiyo işte
turunclardan01 Dhmi dort ay ıkı gunluk ❤️ eşimle konsuurken aguları çığlıkları bizi bastırıyor 😬 ayaklar hep hareket halınde üzerinde battanıye tutmuyor. Ne var ne yok herseyı ağzına sokuyor. Her gun 200 cc süt atardım dolaba bu ara daha az atıyorum. Çok emıyor 😂 gece tek uyanıodu uce kadar yolu var artk. Kucakta desteklı oturuyor. Tek tarafına donuyor 🤗
Dhmi Talha2020 aynen bizde öyle yatınca başlıyor ağlamaya öğlen uykusu çok az akşam olunca uykusunu alamayınca miz miz kucak istiyor sürekli oturmak istiyor
bimohr1406 Talha2020 sizinle bebeğimiz aynı gün doğmuş isimleri de aynı benim oğlumun adıda talha siz hangi şehirde hangi hastanede doğum yaptınız ben istanbul bağcılar da hospitaliste gündüz 13 :45 te sezeryana alındım 😊
Wibbly Salya akıtmaktan şelaleye döndük, eller hep ağızda, yatmak istemiyor ayakta durucak illa kucak, etrafa bakmak istiyor
Eslemeymen 4 ay 2 günlük olduk bugün 3 gündür aşırı huysuz eller sürekli ağızda yan dönmeye çalışıyor çığlık atmayı öğrenmiş bunlar var şimdilik😉😅
Dadam vera66 31 ocak ☺️ bugun bezdum valla ne kucakta duruyo ne yerde ne gökte, banyo yaptırdım da uyudu kendine geldi biraz, 4. Ay zor geçicek belli, atlayamaz mıyız 5 e 😂
Dhmi turunclardan01 bazen hiç doymuyor oturmayı çok seviyor ama daha erken biraz oturması sağ sola dönüyor yavaştan kucak istiyor sürekli yatırınca başlıyor ağlamaya böyle geçiyor günlerimiz
Esmalpaslan Merhabalar bizde 4 ay 10 günlüğüz 1 ay öncesine kadar günde 2 kere kaka yapıyorduk şimdi 3 5 günde 1 bu bahadır gidiyor böyle huzursuzuz başınıza geldi mi neler yaptınız
Esmalpaslan Dhmi neden olmuş olabilir böyle acaba korkuyorum doktora gitmeye de ilk başta haftada 1 oldu sonra 5 günde 1 sonra 4 ama hep poposuna zeytin yağı sürerek yaptı