Deletedmom348 Çok uç bir fiyat ayırmak istemiyoruz bebek arabasına 😕 kullanışlı rahat arabaya sığabilen katlanabilen hafif bebeğin de rahat edebileceği bir bebek arabası almak istiyoruz. Mutlaka vardır tecrübeli anneler bildiğiniz🙏 Yardımcı olur musunuz lütfen 🌹
Thanim Deletedmom348 ben de henuz almadim fakat tripper venus almayi dusunuyorum iyi yorumlari vardi ☺️
Karadenizlii Deletedmom348 Biz baby2go kabin boy aldık kullanımı çok rahat bebeğim içinde rahat sağlamlığı ve yer kaplamaması da güzel benim için tek sıkıntısı çift yön olmaması 🌼
Miyav Merhaba bende bakıyorum öyle bir model. Salgından önce eşimle e bebekte Kraft tango modelini beğenmiştik. Şu and indirimde. Bir bakın isterseniz. Çok kolay kapanan güzel bir arabaydı. 7 kilo hafifti. Ben baston mu o mu karar veremediğim için düşünüyorum hala. Ama indirim bitmeden karar vermeye çalışacağım 🙈🌼
2019drnsu Chicco ohlala, ağırlığı üç kg, fiyatı da 600 dü geçen ramazanda almıştım çok kullanışlı ve rahat tek hamlede kapanan bi araba tavsiye ederim
asafoglum Deletedmom348 Kraft flex kabin boy aldık arabamız ufak olduğu için laptop çantası kadar oluyor kapanınca kullanımı çok rahat tekerlekleri dalan dönerken rahat 700 lira fiyatı.2000 liralık arabalardan daha çok hoşuma gitti açıkçası çok pra vermeden kullanışlı bir şey almak istedim
Kubra10 Deletedmom348 morbebe var instagramda ben ordan aldim.cok.memnum hafif ve kullanisli 500 tl almistim☺️