MiraysMutti Hanimlar,Nurse harveys colex surup kullanan var mi?Doktorumuz gaz sancisi icin bunu verdi,kullanan var mi?
Zeynephatice MiraysMutti biz kullanıyoruz kolik bir bebeğim var ağlama krizleri birkaç saate düştü sadece 6 saat falan ağlıyordu.gaz çıkarmasına güzel yardımcı oluyor ama tamamen bitmiyor ☹️
Dygdgn MiraysMutti ben kullanıyodum çokta memnun kaldım hrm alttan hem üstten gazını sürekli çıkarıyor tavsiye ederim
minnosum25 MiraysMutti şurup yerine damlasını kullandık halen kullanyorz çok iyi geldi bu damla iyikide nurse harveys almşz
Zeytinn MiraysMutti biz biogaiya ve vicol damla kullanıyoruz çok iyi geliyor sizin dediklerinizi kullanmadık lazım olur diye yazayım dedim
MiraysMutti Zeynephatice bizm de sabah 5 6 gibi basliyor bugun neredeyse 6saat sürdü,doktorumuz yuzustu yatirin ve elektrik supurgesi sesinde uyur dedi ve bu ilaci verdi
asliadymn Biz kullanıyoruz çok faydasını gördüm, geceleri ıkınıp ağlamaya başlayan kızım şimdi yine ıkınıyor ama kendi yapabiliyor 👏🏼🤗
Zeynephatice MiraysMutti biz yaklaşık 4 özel 4 devlet hastanesi dr gözüktük sabredin diyolar☹️Bunun çözümü sabır diyolar.elektrik süpürgesi sesini ezberledik ben bile uyuyorum onun sesine.yada arabayla gezintiye çıkıyoruz ☹️
MiraysMutti Zeynephatice 😕Allah cumleten sabir versin,size de gecmis olsun. Tez zamanda gazi olanin gitsin 🙏
minnosum25 MiraysMutti amin amin inşallah iyi gelir etkisini görürsünüz biz baya baya rahatladk daha önce bilseydim daha önce gider alrdm