Duruu Bebeğim 2 ay 21 günlük ağzında devamlı köpük çıkıyor. Baloncuk oluyor başına gelen var mı acaba 🙏🙏
aren61 Duruu benımkıde 2ay 18gnlk aynı sureklı salya akıtıo kopurcuk yapıo neden bılemıylrum bıyerde burnu tıkalıysa olur dıe okudum ko burnu tıkalı acmama rgmn heralde ondandr dıs vıkarcak deıl ya dedım cok ustunde durmadım cogalırsa doktora gderm
Huris Duruu canım çok normal benim bebeğinde 2 ayından itibaren yapıyı doktor tükürük bezleri çalışmaya başladı ama hala yutkunmayi bilmediği için Oyl e ol dugunu söyledi 🤗
Kaderyas032717 Duruu benimkinde de var o durum uyurken oluyor ben hem emzirip hem mama verdiğimden ağzının kuruduğunu düşünerek su içiriyorum ama hala var yani
Brc01 Duruu aren61 benimkinde 2 aylık 20 günlük aynı baloncuk çıkarıyor bende acıkmış diye düşünüp emziriyorum
Elamm Duruu bizde 2 ay 10 günlüğüz 2 3 gündür bizdede başladı baloncuk oluyor salya akıyor diş mi çıkarcak diye endişe etmiştik 😁 bu arada eller ağıza gitmeye başladı 10 parmağıda sokcak nerdeyse bu hafta çıkardı bu huylarıda 🥰
Tuba_krky Duruu tükürük bezleri yeni çalışmaya başlıyomuş ve bebek bu durumdan çok hoşlanırmış o yüzden sürekli ağzında köpürcükler başlar 2.ayın ortalarından itibaren :)