sufflee Kızlar 5 ay sonra meme reddini aştımm bebeğim 7 aylık 2 aylıkken deli gibi emiyordu normal olarak uzun aradan sonra kafam karışıyor simdi günde 4 sefer gece 3 sefer emiyor yetermi sizce Bi yardım ediverin yaa kimse cevap vermiyor
Deletedmom277 sufflee yeter tabi niye yetmesin 7 aylık sabah 8’de kalksa 3 saatte bir beslense 4 kere emse aralarda zaten akşam oldu gece de emiyormuş bence gayet iyi
CrnAsl sufflee ek gıdada alıyordur bence yeterli geliyordur yoksa huzursuzlanır aç çocuk sakin durmaz
Aci sufflee Canim yetmese ağlar huysuzluk eder mama falan veriyor musun yanında gerci 7 aylık ek gıda da vermeye başlamışsındır yetiyordur bence
Zeyzey2019_ sufflee ortalama iki buçuk üç saatte bir beslenmesi yeterli. Acıkırsa ağlar zaten. Ama yine de çişli bez kontrolü yapmayı ihmal etmeyin. Ayrıca yavaş yavaş ek gıda da almaya başlamıştır.
Mom987 sufflee günde 7 sefer emiyor yeter tabi ki. 24 saate 7 sefer etmiyorsa ortalama 3 saatte emiyor. Bir de ek gıda alıyor az da olsa değil mi
Zeyzey2019_ sufflee yani o kadarını net hatırlamıyorum ama aşağı yukarı kızımın kaka yapmadığı anlar dışında günde 5 kez falan bezini değiştirirdim. Ama havalar da ısındı artık bez sayısı düşebilir. Her bez değişiminde idrar oluyorsa yeterli geliyordur sanırım. Bizimki o aylarda iken hava baya sıcaktı ama en azından bir iki bezi çok dolmuş olurdu.
Mom987 sufflee doyuyordur o zaman duymasa ağlar. Kilo alımından da anlarsın. Artık eskisi gibi sık çişe yapmaz artı yazda geldi yazın bebeklerin çişli bez sayısı azalır. Yine de suyunu verirsin
Tatliskooo sufflee ek gıda da alıyorsa yeter gibi görünüyor . Genel ruh halinden keyfinden anlaşılır aslında
Deletedmom268 sufflee emme sayısına bakmayın canım bebek ac olsa devamlı ister demek ki doyuyor yoksa bırakmaz
zeynan sufflee Yetip yetmeyeceğini bebek belirliyor aslında. İstedikçe ağlıyorlar, emziriyorsun. Buradakiler yeter, yetmez diyemez ki. ☺️