HamzaTugra kizlar iyi bayramlar 7 ay 24 gunluk bi oglum var dun ogleden sonra bi huzursuzlugu basladi. disi de cikiyo ona bagladim ilk basta ama degil eminim. gece surekli uyandi bi turlu dalamiyo atesini olctum 37 38 geliyo. suya soktum 35e dustu geri yukseldi simdi. baygin ve halsiz bakiyo gozleri kirmizi. surekli uyumak istiyo omzuma yatiyo agliyo mizildiyo inmiyo kucagimdan. yavrumun nesi var dayanamiyorum bu haline. hastaneye gidebiliyo muyuz? yasakya kimden nerden izin aliyoz?
Janss HamzaTugra Beslenmesi nasıl? Bahsettiğiniz şikayetler idrar yolu enfeksiyonuna da benziyor. 35 vücut sıcaklığı çok düşük fakat, eklemlerine ılık kompres yapabilirsiniz.
Gamzeli HamzaTugra elleri ayaklari ates yukselince soguyorsa goturun derim ben bogaz yolu enfeksiyonu da olabilir
Kelebek88 HamzaTugra 112 yi ara onlar kayit tutuyorlr.hangi hastaneye gideceginizi de soruyorlr..gecmis olsn
Smyrnaasimrani HamzaTugra eli ayağı soğuksa havaleyle sonuçlanabilir Allah korusun isterseniz götürün işin alabiliyorsunuz böyle durumlards
Janss HamzaTugra İdrar yolu enfeksiyonu olabilir, 112yi arayıp hastane için yönlendirme isteyin derim.
Ruzgarin_annesi Gamzeli Merhaba! Bilmediğim için soruyorum el ve ayak soguk olup stesi olunc ne oluyor bilgim olsun
Gamzeli Ruzgarin_annesi canim genelde yuksek ateste elleri ayaklari buz gibi olur alni koltuk alti kasik bolgesi yanar ki tehlikeli ates olur bu. Bogaz yolu enfeksiyonunda genelde goruyodum ben.ilik kompres ilik dus ates dusurucu verilip de hala bu sekil devam ediyorsa soktora goturuyodum kendi tecrubelerimden yazdimm
Smyrnaasimrani HamzaTugra canım diş aslında ateş yapmaz diş çıkartırken ağzına soktuğu şeylerden mikrop alıyorlar. Bu sebeple yapabilir tabiki
Nursee HamzaTugra benim oglumda dun ateslendi hastaneyi aradim ben direk gelin sorun olmaz dedi gittik bizde sorun yasamadik
kuzeyto HamzaTugra dis atesi cok yuksek olmuyor, 37.2lerde seyrediyor en fazla. Daha yasagin bitmesine var, siz polisi arayip doktora goturun en iyisi🙏 Eminim tedavisi kolay biseydir ama neden aci ceksin yavrum, ilacini versinler rahatlatsinlar
Ali23asaf HamzaTugra iyi akşamlar rabbim şifa versin 199 vefa destek hattını arayın hemen benim oğlumda aynıydı dış çıkarıyordu ateşi 37.9 du iki gün üçüncü gün kusmaya başladı korktum ve hemen acile götürdüm doktor serum taktı kan tahlili yaptı su dan gelen bir salgın dedi ama dedim musluk suyu kullanmıyorum Dr dediki sonuçta musluk suyuyla banyo yapılıyor ordan bulasiyormus sizde götürün bı