Kalbim22 Merhaba annelerr Sizin bebeklerinizde de uykuya geçmeden veya yorgunken göz dalması boş bakma gibi bir durum oluyor mu? Netten araştırdım epilepsi olabilir yazıyor…
Gdogru Kalbim22 evet ben uykusu geldiğini öyle anlıyorum. Sabit bi noktaya bakıyor alıp uyutuyorum hemen. Bizde bile olmuyor mu yorgunken bişeyler dikkatimizi çekmiyor. Bence çok normal. İnternette kolumuz ağrısa kol kanseri yazıyor, çok takılmamak lazım
DenizEymen Kalbim22 valla nete bakma kafayı yersin tecrübeyle sabittir 🤗 çocuğum uykuda titredi eli korkmuş ben hastaneye gittim doçent e kan gelişim testi falan sadece b12 eksik çıktı çok şükür ama ben 20-30 yıl yaşlandım burda milletin ne dediğinede bakma uykudan önce bizde bakıyoruz öyle boş boş geçiş anı
DenizEymen Kalbim22 epilepside müdahale Etsende değişmez dedi doktor sen nöbeti durduramazsın kendi durur dedi
babygirlandmom Ah nette herşey en kötüsü olarak geçiyor canım normal tabi çoğu bebek yapyordur benim kızımda öyle
Kalbim22 babygirlandmom uyumadan önce veya memede uyuyacakken gözlerini bir noktaya sabitliyor mu peki
EMM2020 Kalbim22 benim bebeğim de öyle gözlerini dikiyo bi noktaya ve dalıyo ara ara da gözlerini kapatırsa anlıyorum ki uykudu var biraz pış pış ve uykuya tamamen geçiş 😊😊
Kalbim22 Kameredd canım doktor bana videoda görmem lazım o sırada odaklanıyor da olabilir dedi. Ben gün içinde de daldığını gördüm daha sonra yani uykuya geçmiyordu o sırada. Sizinki nasıl oluyor?
DenizEymen Kalbim22 yok öyle belirgin yok ama uykuya dalmadan önce bakıyor Deniz diyorum dönüyor tepkisiz değil yani seslenince bakıyor mu
Balkokulumm Kalbim22 sürekli oluyor önce gözleri dalıyor (annem içi uyudu çocuğun der) sonrada yavaşça kapanıyor çok şükürde birşeyi yok internet herşeyi bir hastalığa bağlıyor