Minikkurbagam Eşimle beraber İstanbul’da yaşıyoruz ama buranın kalabalığından trafiğinden pahalılığından herşeyinden sıkıldık Balıkesir Burhaniye tarafına yerleşmeyi düşünüyoruz. Orada yaşayan var mı acaba tavsiye eder misiniz 🤔
Sumre0681_ Minikkurbagam ay ne güzel bişey öyle bi ihtimalinizin olması ve buna ortak karar vermiş olmanız ♥️ Hiç bi fikrim yok oralar hakkında ama yolunuz bahtınız açık olsun ☺️
bahar-gunes Minikkurbagam bnde gelin geldim altınolukta yaşıyoruz yani kimseler yok komşuluk yok aile özlemi var sizin için hayırlısı olsun ama bn çok zorlaniyorum 😯
kardelen00 Minikkurbagam dogma buyume balikesir ayvalikliyim. burhaniye biraz daha sakin bir yerdir. ayvalik a gecme sansiniz varsa tavsiye ederim deniz kenari tatil yeri gibidir. burhaniye biraz daha köy gibi geliyor bize. denizi yok vs. ama genel olarak guzel yerdir arabaniz varsa tatil gunlerinde ayvaliga sarimsakliya örene akcaya edremite gidersiniz gezersjniz her yere yakindir :) mutlu hayatlariniz olsun insallah :)
Umutsuzolmaz37 Minikkurbagam ben yaşamıyorum ama balayına gtittin ayvalık cundaya Burhaniye ye gittin samirsakliya gittim cok beğendik eşimle cok güzel sessiz sakin yerler birde dönüşte esimin kuzenine gittik bandırmaya orası da güzel yani kısaca Balıkesir bana göre yaşanabilir yer tabi tam yaşamadığım icin eksilerini artılarını bilemem ama en azından İstanbul gibi kalabalik şehir değil
Minikkurbagam Sumre0681_ çok teşekkür ederim uzun zamandır düşünüyorduk ama şimdi kesin karar verdik sadece aileden uzak kalmak üzüyor beni
Umutsuzolmaz37 kardelen00 ayvalık cunda mesala cok güzel yerler saydığınız hepsi gitmek nasıp oldu yaşanabilir şehir 😍🤗
Minikkurbagam kardelen00 yer tutup müstakil ev yapıcaz eşim mimar kendisi yapacak Ayvalık tarafına da baktık ama en iyi Burhaniye de bulduk. Arabayla gideriz artık oralara gezmeye 😀
Bng kardelen00 merhaba benim tayinim Ayvalık a çıktı daha doğrusu ben istedim Ayvalık o çok sevdiğim için.ara ara gelmekle yaşamak başka tabi.yaşam nasıldır.hangi muhitte oturmak lazım.bilgi verebilir misiniz?
Sumre0681_ Umutsuzolmaz37 bizde 2018de gitmiştik sarımsaklıya ayvalığa cundaya çok güzel yerlerdi çok beğendik 🥰
Minikkurbagam Umutsuzolmaz37 aynen öyle İstanbul’da yaşıyoruz ama doğru düzgün gezilmiyor bile kalabalıktan. Binaların arasında yaşayıp gidiyoruz
Minikbebe Minikkurbagam ne iş yapıyorsunuz keşke imkan olsa biz de taşınsak.. Ama işler. Burda maalesef
Minikkurbagam Minikbebe ben hemşireyim işi bıraktım bebek olduktan sonra eşim de mimar o kendi yapacak evimizi inşallah
Deletedmom187 Minikkurbagam bizde bu yıl ayvalığa taşındık sarımsaklıya 😌 eşimin işi dolayısıyla cidden çok güzel sakin 😊
Bng Deletedmom187 merhaba tayinimiz Ayvalık a çıktı.hatta okulum sarımsaklı da.sarımsaklı çok mu skaib olur diye Ayvalık tan ev bakmayı düşündük.nasıl orada yaşam,ne tavsiye edersiniz?
Sinem26 Minikkurbagam 10sene edremıtte kaldım postunuzu gorunce ah cektım cokkk guzeldır korfez mis gibi mutlaka tasının burnumda tutuyor oralar akcay ayvalık altınoluk 😔
Minikkurbagam Sinem26 öyle Dimi İstanbul da bi Deniz görebilmek için bile o kadar trafiği kalabalığı çekiyoruz
Esmataha Minikkurbagam ben iki sene Balıkesir de yaşadım canım merkezde. Biraz maddi yönden pahalı ama gerçekten güzel şehir. Ve benim komşularımda komşu değil anne abla gibiydi allah hepsinden razı olsun. Hastanesinden de baya memnun kalmıştım.
Minikkurbagam Esmataha hangi hastane canım bende bebeğin takipleri için orada hastane imkanı nasıl olur onu araştırıyordum
Nurnil Minikkurbagam gidin kaçın kurtarın kendinizi. Ben de eşime söylemiştim İstanbul’dan gidelim diye oralı bile olmadı
bahar-gunes Minikkurbagam yani yakın evet ama herzamn gidemiyor insan bn 6 aydır ailemi görmüyorum mesela allah yardımcımız olsun insallah 😊
kardelen00 Minikkurbagam o zaman super mustakil ev sizin icinde daha guzel olacaktir 😊 mutlaka gezin gorun cevresini
Deletedmom187 Minikkurbagam valla canım nisan ayında taşındık. Kışın sessiz oluyor burda merkezi ısınma var doğalgaz yok. Su kartlı sistem elektrik faturası geliyor sadece. Okul var ama lise ayvalıkta tabi. Anaokulu filan ayvalıkta. Ayvalıkla arası arabayla 10 dakika anca var 😌 hastane olarak da devlet var Ayvalık. Körfez var sevgi var özel hastane ama onlar Edremit tarafında. Açıkçası bir hastane konusunda sıkıntılı 37+ yım İzmir’deki doktorumla devam edip doğumu İzmir’de yapıcam 😌 ama kışın sessiz sakin olduğunu biliyorum😊
Yolacanselin Ben dogma buyume balikesirliyim buralari cok guzel memleketimin her yeri guzel ama balikesir bir ayri guzel suan altinoluk tarafindayiz mesela 9 gunlugune geldik sesiz sakin tam kafa dinlemelik bence cok iyi dusunmussunuz
Minikkurbagam Yolacanselin aynen havası da çok temiz etrafımızdakiler çok sakin oralar yaşlı yeri diyorlar ama ne alakası var ki İlla yaşlanınca mı taşınmak gerekiyor