45rabianil Arkadaşlar merhaba bebegim 6 aylık ve bronşit oldu nefes alamıyor tıkanıyor gögsünden hırıltılar geliyor gece gündüz çok aglıyor bronşite ne iyi gelir hergün hastaneye götürüyorum ilaç kullanıyorum ama bir işe yaramıyor hırıltısı daha çok arttı
DidemYldrm 45rabianil burun damlası ve buhar Makinesi ile atlattık biz başka bir doktora götürmeni tavsiye ederim
Fatmabasak 45rabianil geçmiş olsun. Nebül ilaçlar kullanıyor musunuz? Bronşit tedavisinde en etkili odur. Odayı havalandırın, nem oranı %60 üzerine ve %40 altına düşmemesine dikkat edin. Gerekirse evde buhar Makinesi, tuz lambası çalıştırın.
tgc 45rabianil geçmiş olsun bizde atlatmistik buhar makinası kullandım iki tane biri odayı nemlendirdi sürekli dgeride ilaç yazmıştı doktor küçük şişelerde onu makinaya döküp ağzına burnunu tutuyordum buharını o bütün balgamı soktu çok iyi gelmişti bize
Melis18 45rabianil canim benim bebeğinde 6 aylik ve bronşit oldu aynı sorunlar bizde de var ve sadece hastanede hava verdirdi aferin şurup yazdi hırıltı gecmiyor yavrumu cumartesi doktora goturdun grip dedi gönderdi iki gün sonra ağırlaştı bronşit dedi artık doktorlara da güvenemiyorum antibiyotik falan kullanıyor musun
45rabianil Çok fazla doktora götürdüm ama bi çaresini bulamadım buhar kullanıyorum burun spreyide burun aspiratörüde aldım hatta
Serdogrul 45rabianil bizdd yakın zamanda bronşoilit olduk. Ve bizde ventolin hava kullandık nebulazatör yardımıyla pek işe yaramadı hırıltısı hiç geçmedi. Sonra ventolinin astımlılar için olan puf şeklinde olanından verdı gene champer diye bi aletle veriyorsun onu o şekilde kullandık bize cok iyi geldi. Biz 9 aylıgız 1 kaşık pekmez 1 kaşık tereyağı karıştırıp içirdim oda iyiydi. Birde bi arkadaşım 5 aylık bebegıne yapmıştı. Günlük otunu internetten araştırın çok faydası oluyor
gulcin9 iyi gunler kizim 5 aylikken 3 hafta ara ile 4 gun hastanede yattik bronsit intihabi ile yani solunum yolu enfeksiyonu suan yine olduk genetik test yapildi sonuc cikmadi daha serum ile burnunu temizliyorum buhar veriyorum cok zor ya insallah bu sefer hastanede yatmayiz
yamacesin gulcin9 gulcin9 merhaba aradan cok zaman gecmiş ama genede sormak istedim genetik testi nasıl oldu sonuc nasıl cıktı