sibelyasaralp Bebegimizi öpmemeleri gerektiğini nasil anlaticaz ? Var mi benim gibi bu dertten muzdarip olan
Pinarrr sibelyasaralp ayy hic sorma bide sigara icenler öpmuyor mu deli oluyorum emin ol her dilde anlatıyorum lakin anlamiyorlarmi anlamakmi istemiyolar bilmiyorum insan biraz düşünceli olur ya cahillikmi desem ne desem bilemedim
Mrymrn sibelyasaralp bence bu bebeğimi öpme sloganı her yerde yayınlanmalı..insanlar cok acimasiz 0 düşünce umurlarindami bebegin hastalanacakmış mikrop kapacakmış kime neyi anlatıyorum öpmeyin cnm bnm bebegimi gidin kendiniz dogurun öpün diye bagirmak istiyorum 😤
sibelyasaralp [silindi] nasil sinir bozucu bir durum bebek huysuzlansa hastalansa sanki onlar bakicak olan bebegimle bana olacak neymis efendim seviyolarmis sevmeyin kardesim, uzaktan sevin
sibelyasaralp Hvvhzl ki bide ozellikle belirtiyoruz ellerinden opmeyin ellerisurekli agzinda diye valla cok sinirim bozuluyor ya
Ctnayse Hvvhzl bana göre el öpmesi daha uygunsuz elini ağzına almaya başladığında milletin öptüğü yer ağzına sokunca hooop hoş geldin mikrop 😡
Mel-sin Elinden yine razıyım. Onu da pek tasvip etmiyorum aslında ama yanaktan opmelerinden iyidir. Uyuz oluyorum çocuğumu öpünceler
aren61 Mel-sin el daha sakıncalı cnm ellerını agaxlarna götüruo ya bebısler hep asıl eldrn opulmemeli😤
umaydilara Ben çok kasmıyorum bu durumu dede babaanne amca yenge teyze öpüyorlar. Zaten bizimkisi dokundurtmuyo kendine. Eğer hasta olan varsa kendileri öpmüyo ama çok takılmadım nedense. Takılmalı mıyım ki🤔
sibelyasaralp umaydilara nsil icin rahat ediyor onlar öperken benim icim cız ediyor valla biri öperken
sibelyasaralp [bilinmeyen] bu dediğini kocaman bir çıktısını alip bebegin odasina mi assak anlamalari icin acaba
Ays-nn sibelyasaralp bütün sosyal medya hesaplarından paylaşın böyle yazıları😂🤦♀️ Valla ben 7 sülaleme böyle duyurdum 😂 öperlersede uyarıyorum öpmeyin diye
Naz1905 sibelyasaralp ben direk söylüyorum zaten kimsede yaklaşamaz öle ben ve babası bile öpüyoruz ensesini kokluyorum ellerini öperken yani. Görmek isteyenlerede hasta olan varsa gelmesin diyorum açık ve net yani
Naz1905 sibelyasaralp yanlış anlayan olursa olsn cnm valla kimseyi takmıyorum sonra Biz uğraşıyoruz o yüzden tavrımı herkes bilir rahatım o yüzden.
Deletedmom02 sibelyasaralp ben h kimseye öptürmüyorum babası izin vermiyor diyorum kocamdan tırsarlar ve öpmezler herkes öpünce milletin bebeğini görüyoruz yüzleri hep yara döküyor
serra2018 sibelyasaralp ben bu konuda cok aşırı titizim.bebeğim 8 aylik ben ve babasi disinda kims3 opmuyor ben bile opmeye kiyamiyorum.opmeyi gecin yakın temasla bile konusturmamaya dikkat ediyorum biraz fazlasiyla takintiliyim bu konuda