Seyma-55 Kızlar ek gıdada malum kıyafefler leke oluyor .Bunun icin ne kullanıyorsunuz tavsiye ettiğiniz ürünler nelerdir acaba ?
Meryemacis Seyma-55 cifin kırmızı kutulu leke çıkarıcısı var heryerde kullanılıyor çocuğum 2 aylık sırtına çıkan kakayı tek bir leke bile kalmadan temizliyor lekeye sıkıp makinada normal yıkıyorum tavsiye ederim
ElmaliTurtamm Seyma-55 geçen gün nette gördüm lekeli yerlere kadın beyaz sabun sürüyo çitiliyo sonra kaynatıyo en sonda makinede normal yıkıyodu
gezentianne Seyma-55 Green clean biraz pahalı ama bebekler için detarjan leke cıkarıcı vs organik seti var trendyolda vardı en son
Ada1311 Glint alıyorum yeni adı eya clean galiba ınstagramdan aldım. Halı koltuk kıyafet bulaşık makinesi hepsine kullan 2 dk çıkarıyor ve bitkisel diyorlar heryerde. Leke üzerine sık makineye at
Seyma-55 Meryemacis bebeklere özel mi acaba ? Çünkü normal leke çıkarıcılar değilde bebeklere özel olsn istiyorum
Meryemacis Seyma-55 yok bebeklere özel değil ama kıyafetler zaten bebek deterjanıyla tekrar yıkandığı için kullanıyorum
Atelci Ben kıyafetlerini kaynatıyorum canım valla azda deterjanından atıyorum ne varsa eski usülde var :)
Seyma-55 Uzaymekiii Uzaymekiii 2balbiranne yasakdan snra e bebege gidicem bnde arkdasm onermisti insallah cikarir