Pollyn- Tortilla_ her gün yıkamak sana kalmış birsey tamamen yumuşaması için uyguladığım bir yöntem hırlama burun akıntısından da olur doktora nerden baksan bi beş defa götürmüşümdür burun akıntısı ciğerlerde problem yok diyor . Umarım sizinde öyledir günde üç defa burnunu açıyorum serum ile sonrada otribebe burun aspiratörü ile çekiyorum ferahlıyor .
Tortilla_ Pollyn- sırtında hirlamasi. Burnunu da açıyorum ama gecmiyo. Doktora götüreceğim bende. Bende aynı şekilde serum sıkıp aspiratörle çekiyorum.
Yusufmrv Tortilla_ bende zeytınyagını önce ısıtıp sora sogutuyordum asidi gıtsın dıye sora masaj yaparak suruyordum kafa derısıne yarım saat bekletıp konak taragı ile yavasca tarıyordum. 3 yıkamada gecti . Tabi sacları zor yıkanıyordu yagdan 😂
Cansubasak Tortilla_ kullan canım mustela filan bir işe yaramadı valla saçları bile ipek gibi oldu oğlumun
Denizanne Tortilla_ evet canım azıcık var ama konak bu zeytin yağını sür bi süre beklet sonra yıka hemen duştan çıkınca geriye doğru sık tarakla yıka bişeycik kalmaz 😊
mrvcr Tortilla_ konaktır, benim oğlumda da böyle ufak ufaktı. dün zeytinyağı sürüp konak tarağıyla temizledim çıkanlara inanamadım, halbuki hiç o kadar çok görünmüyodu 😱 acayip rahatladı çocuğum ☺️
Miraet09 Tortilla_ zeytin yagının fazla kullanımı mantara yol açarmış ama ben kullandım zeytin yagı . Hindistan cevizi yagı en guvenılır olanı dr tavsiyesi onu kullanın derim . Konak şampuanı konak ı tedavi etmez olusumunu önler sadece . O yuzden hındıstan cevizi yagını kullanın yeterli