Merhaba arkadaşlar 7aylık 7 günlük kızım var. 4 aya kadar kendı kendıne uyuyabilen kızım zamanla uykuya direnmeye başladı sonra zamanla 1 ay boyunca devamlı her saat başı kalkmaya başladı o sıralar yanıma aldım ve beraber yattık bir süre rahat uyudu yine kendı basına, emzırıyorum memede uyumasına müsaade etmedim hanı alısmasın dıye emzik de almadı karnını doyurup devamlı yatırdım ve şimdilerde uykuya cok direniyor ve her gece 2 3 gıbı cok aglıyor aglamaya baslıyor açda degıl emmıyorda kucagımda bile aglıyor 10 gündür aynı saatte cıglık atarak aglıyor ağrı kesici verdım dun yatırırken ağrısı vardır dıye yine aynı saatte kalktı epey agladı sonra uyudu uyku eğitimi vermeye çalıstım ama asla aglamasna dayanamıyorum çünki çok aşırı bırden ugunarak agladı 2 deneme sonunda pes ettim sizlerden yardım istiyorum neden aynı saatte aglar bebek bide uyku ile bildiklerimizi birbirimize anlatalım mı kolayca aşabiliriz belki bu durumu.
Ben 1 hafta olacak Allah izin verirse hergece duş aldırıyorum sonra saçlarını kurutup karnını doyurup kucagıma alıp öyle uyutmaya çalıyorum uyku rutini boyle oluşturmaya çalıstım sız neler yapıyorsunuz.?