Sevda01 gzmemr ben yaprak sarması yediğimde bebeğim yeşil kaka yapıyor sende yediklerine bir dikkat et bakalım ondan mı acaba
Tuba8406 gzmemr sizin usutmeniz bebege geçmez bu tamamen yediginiz birseyden oda brokoli diyorsunuz zaten. Usutme diyen arkadaşlar degil yani
gzmemr peki ne yapabilirim canım ? tek anne sütü alıyor akşam brokoli yemiştim o süte geçer mi acaba 😔
Bssrr Benim 1 haftadır yeşil kahve tonlarında yapıyor doktor banada normal dedi. Ayrıca brokoli gaz yaptı mı acaba 😊
Cakacmr Meme ve ayaklarınızı üşüttüğünüzde bebeğin tepkisi böyle olurmuş bundan sonraki kakasını kontrol edin hem yeşil ve mukuslu olursa ozaman doktor görmesi gerekiyor
Sibelda gzmemr brnüm kızımda iki üç aydır sürekli yeşil ve mukuslu yapıyor doktora sordum biz kakanın Sarısına yeşiline bakmıyoruz önemli değil yani dedi. Ama bende cok takıyorum
Bssrr Sibelda ama kakayı takip etmek gerek diye okuyorum allah korusun hastalıkları ordan anlayabilirmişiz yanlış mıymış yani
Sibelda Bssrr canım vallahi bilmiyorum ki bı sefer tekrar sorcam aynı cevabı alırsam doktor değiştircem sanırım uzun zamandır mukuslu yapıyor
Yelizaksoy gzmemr sizin yediğiniz yeşil besinden kaynaklı olur doktorum öyle demişti ne yediniz akşam