Zeynepomer96 Akademisyenanne benim oğlum da 5 ayılık tamamen tutamıyor mama sandalyesine vs koysam tutamıyor yani acaba ne zaman tamamen tutmaya başlar
Nltka Bir ay 20 günlük bebeğim bir Aydan sonra göğüsüme ne zaman yatırsam kafasını kaldırıp bana bakar kısa süreli kısa süreli aralıklarla tabiki . Bazen yüzüstü yatırıp kafasını kaldırması için hemde yorulması için bırakıyorum kaldırıp indiriyor
Akademisyenanne Zeynepomer96 bebekten bebege degisir. Her bebegin motor gelisimi ayni olmayabiliyor. Kafaniza takmayin bence. 6. Aya kadar dik tutacaktir.
BenMathilda Zeynepomer96 Benim bebeğim de tam oturana kadar tam tutamamisti. Biraz tombikse kendini taşımakta zorlanabiliyorlar Biraz daha zaman tanıyın, ben 6 Aydan sonra kucağımda kafasını tutmamaya başlamıştım, her bebek bir olmuyor
hafsahamza Her çocuk ta farklı oluyo kızım 2 aylıkken dik tutmaya başladı oğlum doğduğu gün dik tutabiliyodu belli olmuyo
BenMathilda hafsahamza Doğduğu gun nasıl dik tutuyordu? Kucağınıza aldiginizda belini tutmuyor muydunuz yani?
hafsahamza BenMathilda evet mesela gazını alırken sırtına vuruyodum oda etrafı izliyordu başını omzuma koymuyodu