miraninannesi18 Zuluu aptamil kullaniorduk sma gectik. Aptamil cok gaz ve kakasini cok kokulu yapmisti. Sma dan memmnz suan
Tatliskooo Zuluu olmaz mı beğenmeyince tükürüyor bizimki 😂 şehriye çorbasının tanelerini bile tek tek çıkarıyor eliyle
VERA19 Zuluu Yurt dışındayım ben canım,Similac daha pahalı burda mesela Aptamilden,ama Türkiye’de Similac daha uygun.Değişebiliyor Aptamil 67 Riyal,Similac 95 burda
Dunyamsensn2008 Zuluu Yok hepsi aynı değil tatları yakın sadece kimisi daha çok kokar kimisi daha fazla şekerli değişiyor yani
Dunyamsensn2008 Zuluu Ben ilk olarak Aptamil verdim uzun süre ama kabızlık yapıyordu evolvia verdim beğenmedi yemedi ama verdim yine kabızlık yaptı yine en son Bebelac Gold verdim bir yaşına kadar.
miraninannesi18 Zuluu canm mama olayi karisik bebekten bebege degisen bisey deneyerek bulacaksin size iyi geleni :( aptamil en iyi en pahali mama olarak biliniyor ama kimine iyi gelirken kimine gelmiyor malesef. Mesela prima bezde kimi cocuga iyi gelirken kimine pisik yapiyormus :) yani deneme yanilma ile uygun mamayi bulacaksin eminim
Dunyamsensn2008 Zuluu Yani değişin isterseniz bende çok değiştim benim oğlum mamaya karşıydı ama 3.ayda bıraktı emmeyi o yüzden zorlaya zorlaya veriyordum.