AslhanDivarc gozdekanalici 🤣🤣 ayy allah aşkına kusura bakmayın hiç gülesim yoktu sesli güldüm. Bunu uzmanlar profesörler cevaplayamaz biz de cevaplayamayız. Allah bilir😊
Pinarrr gozdekanalici canim bu arada yediklerimiz saatle sınırlı değil tabii sütümüzde ..sen bol bol emzireceksin göğüslerin süt üretecek yediklerin sadece ekstra vitamin sağlar tabiki sütüne yarari vardir ama saatli değil 😊
Yabrukus gozdekanalici Doktor alkol aldıktan 1,5 2saat sonra sütünüzü sağıp atın diyor demekki 2 saate falan oluyor o an yediğiniz şeyin etkisi.
Gonul_celen gozdekanalici valla bunu bnde çok merak ediyorum mesela hangi yediğim bebeğime gaz olarak döndü 😂 böyle kıvranıp duruyor 😤 gaz olacak diye hicbirsey yemiyorum nerdeyse 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
AslhanDivarc Pinarrr 😁 ayy bende soruyu görünce güldüm ama dalga geçmiyorum arkadaş yanlış anlamasın soru sadece komiğime gitti😁
AslhanDivarc Yabrukus ama bildiğim kadarıyla alkol kana en çabuk karışan maddelerden biri. Besinler midede sindirilecek bağırsaklarda emilicek kana geçicek süt keşkelerine ulaşıcak falan falan