Deniz00 Kızlar doğumdan sonra kilo verebildiniz mi yada nasıl verdiniz Termal tayt zayıflatıyor deniyor ama!?
Deletedmom328 Deniz00 58 le hamile kaldım 83 oldum şu an 59 kgyim yine. Açıkçası çok hareket ettim abur cubur hamur işi çok yemedim ve bol su içtim birde bünye meselesi galiba
Emoss Deniz00 herşey bol sudan geçiyor ve hamur işini birakinca kendiliğinden gidiyor kilolar hiçbir şey yapmasanda
Bayrakoglu69 Deniz00 özel birşey yapmadım bende 😇 69 la hamile kaldım 87 yle doğuma gittim bugün tam 59 gün oldu ve ben 72 kiloyum . Bol su ve komposto içtim ve doğumdan sonra iştahım kapandı yani zorla az az yiyordum oruç tutmadım ama oruçlu gibiydim yani 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ İnşallah bi 10 kilo daha verirsem tam olacak 😇
Birkoalaanasi 60 kilo ile hamile kaldım, doğumda 30 kilo aldım. 90 kilo ile doğuma girdim, 2 ay içinde 58 oldum. Şu anda güncel bilmiyorum kıyafetlerim bol geliyor. Yemeye yemeye midem küçüldü almıyor 🥀🥀🥀
Deletedmom414 Deniz00 28 gun oldu 10 kilo verdim. Sut olsun diye bol su iciyorum ondan kilolar gidiyor galiba
1ogretmenanne Deniz00 61 ile hamile kaldım 72-73 ile doğuma girdim 7 aylık oğlum 61.4 , yedim içtim çok bi sınırlamam olmadı 4. Aydan sonra gitmeye başladı
MerveNurT Deniz00 bende 45 kiloyla hamile kaldım 65 70 gördüm doğumdan 3 4 ay sonra kendiliğinden verdim ekstra bişey yapmadım şuan 45 kiloyum yine bünyemle alakalı 😅 45 üstünü pek göremedim bir hamilelikte o kadar sonra yine aynı ben oldum metabolizmam hızlı benim ondan ☺️