ozper Sütüm çok az söylenen herşeyi denedim fakat etkilemiyo ne yapmalıyım artık bilemiyorum bu durumda olup sütü daha sonra artan var mı
AslhanDivarc ozper benim çoooook az değil di ama bebeğimin kilo alimi yavaşlamıştı olması gerekene göre. Her emzirmeden sonra 10 dakika pompa yaptım farkı hissediyorum hem göğüslerimde hemde bebeğim daha fazla yutkunuyor lıkır lıkır ordan anladım arttığını bakalım tartıda daha görmedim
Yusufunannesi ozper saat başı sağ, sütün az gelse de sağ, ve günde en az 3 litre su iç, artmaması mümkün değil
Liyaa ozper cnm sütlü tatlı veya baklava yiyip peşine 2bardak su iç sütü çoğaltıyor sağarak anladıysanda sağdığında her zaman az çıkar süt
ozper AslhanDivarc inşallah artmıştır bebişin kilosu bizde 2aylık olduk denemediğim hiçbir yol kalmadı ama sütüm artmıyo belki çok sabırsızım yaptığım tarifin etkisi görmeyince başka şeylere geçiyorum
Elfidam AslhanDivarc saatli mi emziriosunuz Ben o dedignuZi Ancak gece yapibiliyorum. Cunku gunduz neredeyse hic uyumuyo ve hep ac sanki
Yusufunannesi ozper stres yapıyorsun, düşünme, hatta sütünün çok olduğunu düşün, bebeğin emiyorsa ve her ay yeterli kilo alıyorsa sütünün damlaması gerekmiyor. Önemli olan onların doyması, kafana taktıkça sütünü etkiliyorsun, sal gtsinnn
ozper Yusufunannesi doktorumuz mamaya başlattı Hiç kilo almamıştı ama yine de emzirmekten vazgeçmiyorum
AslhanDivarc Elfidam bebeğiniz ne kadarlık bilmiyorum ama benim 5 aylık bebeğim düzenli bir şekilde 1 1 buçuk saat uyanık kalıyor 45 dk 1 saat kadar uyuyor uyanır uyanmaz emziriyorum sonra hemen pompa yapıyorum. Önemli olan emzirdikten hemen sonra yapmak. Göğüslerle süt dolmadan. Şut yetmiyor mesajını vermek icin
Yusufunannesi ozper aynen öyle, saat başı sağ, sağarken süt çok az gelir, çok normal, damla damla gelmesi seni yanıltmasın yine de sağ, 3 gün sonra gör 😉
Zeynep1453 ozper canm kilo alması için alttaki yağlı sütü ver bi emzirince 10 dk sonra yine aynı memeyi ver.
Liyaa ozper sağarak mı bakıyorsun dün yediğim tatlıdan dolayı sabahtan beri sütümü sağıyorum göğüslerim ağrı yağıyor artık sağdığımda 30cc çıkıyor ama elimle sağdığımda hala geliyor ve göğsüm inmemiş oluyor
Elfidam AslhanDivarc iste bende tam oyle yapmak istiyorum bebegim 3aylik. Gunduzleri surekli uyanik oldugu icin her agladiginda memeyi veriyorum memede uyuyo zaten memeler dolmaya firsat bulamiyor bu kez bizimki bos memeyi girunce kendini geriye atiyor emmek istemiyor Bilmiyorum ne yapmam gerek.
ozper Liyaa sağıyorum ama damla damla geldikçe strs oluyorum sinirlerim bozuluyor zaten göğüslerim hiç sert olmuyor yumuşak sağdıktan sonra daha da yumuşak
feldspar uyumak ve stresten uzak olmak en önemlisi. normalde sütüm yeterdi geçen hafta bişeye canım fena sıkıldı. sinir krizine filan girdim. dolayısıyla uyuyamadım. hemen azaldı süt, bebeğe yetmemeye başladı. emzirmek çok zor bi süreç ya :/
Liyaa ozper cnm benimde göğüslerim yumuşasıcık sen bu şekilde düşünürsen stresten zaten azalır emdikçe dahada yumuşacık oluyor aynı durumu bende yaşıyorum sabahtan beri göğsüm taş gibi sağıyorum damla damla şu saate kadar 40cc çıkmadı ama dolu biliyorum kızımda emitor düzelmedi ağrı yapıyor bebeğin emdiğiyle sağdığın aynı değil emdikçe çoğalır süt çişini yeterli yapıyırsa düşünme bile
AslhanDivarc Elfidam birikmesi ıyi bişey değil ama istiyosaniz saatli emzirebilirsiniz mesela 2, 2 buçuk saat 3 saat gibi bunu bebeğinizin durumuna göre ayarlayın o zaman birikir