GGmerve Kızlar size bi sorum var. Kizim bezi bugun bitcek nerdeyse yarina zor idare ederim her yer kapali ve yasak var nr yapcam ben.
morsevenfilolog GGmerve Marketler kapalı ama Nöbetçi eczanelerden alabilirsiniz. Online satış da yok bayram süresince. Tek yapabileceğiniz eczaneden temin etmek.
asafoglum GGmerve nöbetçi Eczaneyi arayıp getirmelerini talep edebilirsiniz çoğu eczane getiriyor artık.Durumunuzu anlatın ki yasak var zaten mutlaka getirirler
Naz_N GGmerve nöbetçi eczane ya da tanıdığınız bebeğinizle aynı dönem bebeği olan bir arkadaşınızdan ödünç alın🐣
GGmerve morsevenfilolog canim eczane daha once bebegim pisik olmusti aradim kimse yok ve yasakto yinr getirmediler yok dediler virüs var diye getirmiyoruz.
GGmerve asafoglum getirmiyorlat canim ilac icin daha önce aradim virus nedeni ile eve getirmiyorix dediler
Svdasya GGmerve yakın olsaydın yardımcı olurdum ama malesef bende istanbul umarım çözüm bulursunuz inş
GGmerve Svdasya bi komşu doğum yaptı bmdrn 1 ay önce 2 numara bez aldim 3 4 tane bendede var 8 tane çarşamba kadar idare etce..