Malpaslan Merhaba güzel anneler 🌸 iyi bayramlar 🍭 benim sorum şu oğlum 8 aylık olacak gece mama vermem gerekiyor mu bi de kaç saate bir kaç ml mama vermem gerekiyor şu an ben 4 saaate 1 150 ml veriyorum gece de dahil
Pollyn- Malpaslan merhaba canim benim ki 3 ay 16 günlük ben stabil bir şekilde 120 ml veriyorum doktorada söyledim devam et dedi 8 aylık 150 ml az gelmiyor mu ?
Vebum Malpaslan ek gıda alıyor mu bebeğiniz? Alıyorsa normal gibi ama bir kere 180 yapın isterseniz yerse ona göre yaparsınız
Deletedmom360 Malpaslan benim kızım 5 aylık 3 saatte 180 cc içiyor mama anlamadım şimdi. Ek gıda da alıyor, ben mi yanlış yapıyorum 🤷♀️
Malpaslan Pollyn- evet az az olduğu için gece de veriyorum eşitlensin diye yoksa asla gündüz içmez adam akıllı
Deletedmom336 Malpaslan benim oglum 6 aydan sonra gece hic beslenmedi.mamayida az alirdi ek gida snr tamamen ek gida verdim
Deletedmom336 Malpaslan valla onun istunden 5 yil gecti 🙈 simdi kucuk 5 aylik ama interneten arastirip yiyebilecegi seyleri doydugu kdr verirdim