Lavinya_91 Bizim de uyku düzenimiz alt üst oldu 5 ay 4 günlüğüz. Gece 6-7 saat uyuyan bebek yarım saatte bir ağlayarak uyanıyor. Diş görünürde yok. Çok uykusu var uykuya geçemiyor bir türlü sürekli elleriyle gözlerini ovalıyor sinirleniyor.
Rumeysa34 Ya sanırım bu 5 aylık bebişlerin hepsinde oluyor atak dönemi mi nedir bizde de durum aynı balım meme reddi uyku reddi hat safhada uyumamak için o kadar çok ağlıyor ki komşular bebeğe zarar verdiğimi bile düşünüyordur belki o derece 😒😔
gkc_brc Meme istemiyo, uyku istemiyo, sürekli tepemde kucak istiyo , geceleri uykuları çok bölünüyo, gündüz hiç uyumuyo, beslenmiyo ama mutlu 🤦🏻♀️ Bez sayımız düştü endişeleniyorum artık 😔
Fr45 Akademisyenanne yalniz değilsin bacım benim kizimda 5 ay 12 günlük doğru düzgün gündüz uykusu yok zaten geceleri 2 saatte emmeye kalkıyor napcagim bilmiyorum
Akademisyenanne Fr45 doktora sordum bugun her uyanmasnda meme vermeyin dedi. Kucaginiza alip sakinlestirin yerine birakin dedi.
ezgizehra Didemhdr @Cimcime bizde 20 aralığıizz😍 işe başlamam gerek biberon almiyo onunla uğraşıyorum su aralar acayip ilgi istiyo oturmak istiyor
Fr45 Akademisyenanne Ben kızımı yatırsam bile parmağını emmeye çalışıyo ve uyanıyor tekrar uykuya dalmasi zaman aliyo tabi çok istedim emzik emmesini ama olmadı
Bsra89 Balkupummm bizde aynı durumdayız 🤦🏻♀️ Sürekli kucağımda ve ayakta gezelim istiyor mamayı çok çok alıyor . Damakları deli gibi kaşınıyor uyurken kavga kiyamet uyuyor uykusu olmasına rağmen 🤦🏻♀️ Umarım çabuk atlatırız