Akademisyenanne Ayse6658- benim de kizim yenidogan gibi gece 2 saatte bir emmek icin uyaniyor😔 başa döndük yine. Uykusuzluk perisanlik diz boyu🤷🏻♀️
Seboss12 Ayse6658- bizimkide öyle geceleri sürekli bişey olmuş gibi ağlıyor biz diş çıkartıyoruz rken başladık dişlere 🙄
MerveNurT Ayse6658- allah yardımcın olsun zor geneşde ya diş yagaz uysuzluk yapar 2 ihtimal oluyor başkada ne rahatsız edebilir bilemedim belki anne kokusu sevgisi istiyodur daha çok oda olabilir bilemedim ☺️
Fr45 Akademisyenanne yalniz değilsin bacım benim kizimda 5 ay 12 günlük doğru düzgün gündüz uykusu yok zaten geceleri 2 saatte emmeye kalkıyor napcagim bilmiyorum
elif_cihan_eyup Ayse6658- olabilir cnm Üzülme Ona bebekler arasında tembel diyorlar ki daha eeken emeklemesi ÜÜzülme bak düzwlicek ama umudunu kaybetme 5 aylık cok erken
Balkupummm Ayse6658- Ay atagi gecti die sewinirken uykuya direnme mama istememe surekli kucak sanirim her zaman atak halinde bebisler hic bi isimi yapamiyorum surekli yaninda olmami istior 🤷
Bsra89 Balkupummm bizde aynı durumdayız 🤦🏻♀️ Sürekli kucağımda ve ayakta gezelim istiyor mamayı çok çok alıyor . Damakları deli gibi kaşınıyor uyurken kavga kiyamet uyuyor uykusu olmasına rağmen 🤦🏻♀️ Umarım çabuk atlatırız
minnosvetontis Balkupummm ay evet evet bizde beslenmesi cok geriledi istahsiz bayaa. 2 3 gundur ☹ donemeyi ogrendi donmekden kahkaha atip eglenmekden ve mizmizlik yapmakdn beslenmeye vakit ayiramiyo beyfendi diye dusunuyorum 😥 gecermi bu gunlerr 😕
Elifimmmm Ayse6658- ayyya şu 2 haftadır hiç durmuyor susmuyor düzenimiz yok oldu uyku saatleri deyişti hep kucak istiyor aglıyor akşama kadar onunla ilgileniyorum hiç birşey yapamıyorum bu gün çok sakindi baya temizlik yaptım inşallah böyle devam eder