Zask Denizincanii Benim küçük oğlum 6 aylık hala kuyruk sokumunda var. 2 tane. Ama küçülüyor zamanla. İlk zamanlar daha büyüktü. Kaygılanmayın.
Denizincanii Zask insallah dedgnz gibi korkulacak birsy yoktr o Kadar rahatlattnz ki siz we diger arkadas Rabbim tum meleklerni korusun 😔 Anne olmak baska birseymis canindan cok sewmek kelimesnin tam karslgi ewlat kimseyi sinamasn Rabbim 😔😔
Denizincanii HasanCinar ah canm bunlari okynca naslda rahtlyorm insallah oyledr netten defalarca baktm hic mi iyi birsy yazmaz mahwldm burasi da olmasa kendimi yer bitirirdm carsmbya kadar 😔
Denizincanii Bestem Zask sonuclari aldm cnm dedgnz gibi dogum lekesi dedi doktor Rabbim razi olsn sizden cok rahatlattnz Beni 💐
Buket5353 Denizincanii canim benim kiziminda poposunun catal kisminda mirluk var popoda oluyormus buyudukce geciyormus. Bir iki gunde gececek birsey degil sadece orda varsa stres yapma.
Denizincanii Buket5353 ewet cnm olabiliyormus insallah oyle olsun bakalm doktor ne diyecek sanyeler gecmiyor 😔
Yasemin000 Denizincanii popoda bebeklerin genelde %80 inde oluyor benim kızımda da var bu çok normal canım
Denizincanii Yasemin000 sadce popoda degil iste gulum Beni de endiselendiren bu oldu carsamba goturecegm icim rahat etsin. Ne Kadar da haklsn intent konsnda hic mi iyi birsy yazmaz hep en kotusu 😔😔
Yasemin000 Denizincanii hiç bir şey çıkmaz Allah ın izniyle kendini strese sokma bebeğinde hisseder🙏🏻
Denizincanii Hohomoromu belinde poposnda ayak bilegnde insallah oyledr canm dua edin Allah rizasi icin yarn gosterecegm 😔
Hohomoromu Denizincanii bence leke hatta bi ara burda biri yazmıstı bebegmn ayak bılegnde mor leke var neden falan dıye
BabyGroot Denizincanii benim kızımında poposunda ve ayak bileğinde var normal olabilecek bişey mongol lekesi diyorlar siz yeni mi fark ettiniz bebeğiniz ne kadarlık?
Denizincanii BabyGroot 5 aylik olacak morluk dedgm cok acik bi renk dikktli bakmaynca anlaslmyor sirtndaki we poposnda ki wardi bacagnda gornce dikktlice inceledm ayak bilegnde de wardi surekli oglmu kontrol ederm anormal bi drum war mi diye yeni farkttm bilemedim insallah lekedr
Denizincanii Hohomoromu insallah canm insallah oyle olsn sadaka werecegim ekmek dagitacagm uc gun ust uste oruc tutacagim 😔