Ahadensar25 allah rızası için bana yardmc olcak kims yokm bebegim emmiyo ve ben emzirmek istyrm verdgm anda ısırmaya başlıyo çok kötü hemde öyle yapınc alıyom bende agzndan hemn başka yöntemi yokmu acaba ya emzirmenin
Bircicekbirbocekannesi Ahadensar25 canım facebook ta emzirme akademisi diye bir yer var oraya üye olup durumunu anlat yardımcı olurlar canim. Oradaki bayan emzirme üzerine egitim almış herkese yardımcı oluyor. Eminim sanada uzman gözüyle mantıklı bir çözüm sunar.
Ahadensar25 Sndskrsn hayr canm alimmi szc faydası olurmu ya emzrmek istiyrm emmiyo diye sütğm azalmaya başld ama emse biliyorum geleck
Ahadensar25 Merve20 hangsn alim hiç kullanmadm bilmyrm yasak kalkar kalkmaz alim hemen ama fayds olurm cnm sence
Merve20 Ahadensar25 olur canım en azından ısırdığı için acımaz sonra emmeye devam eder yani ben eczaneden herhangi birini almıştım. İyi bişey olsun diyorsan aventin gümüş olanları var biraz pahalı ama çok memnun kullannalar
Mom9 Ahadensar25 ay 11aylık mı 🙊 benim ki xe 9aylık ısırıyo beni de. O anda hemen çekiyorum ağzından acı ifademle hayır diyorum belki böyle 10kere tekrar ediyorum. Şimdi emiyo meme de işi bittiğinde ısırıyo 🙄 daha başka bi çözüm bulamadım. Ben küçük sandım meme reddinden. Diştendir bence. Çünkü bizimkinin birden 3 dişi çıktı
tosbikinannesii Ahadensar25 küçük olduğunu düşündüm bi an benim büyük kızım da dişleri çıktığında çok ısırıyordu ben tepki verdikçe hoşuna gidiyor daha da çok yapıyordu bi süre sonra unuttu. Şuan 6 aylık kızım var oda aynı ama o unutacak gibi değil 🤷♀️
Merve20 Ahadensar25 aaa kızınız büyükmüş almayın o zaman göğüs ucu bu seferde onu alışırsa memeyi tek başına emmek istemez ben küçük zannetmiştim yeni doğdu sandım. tepki vermeyin oyuna çevirmesin geçer zamanla
Sndskrsn @Ahadensar25 aynı sorunu bende yasıyorum göğüs uçlarım kopucak durumdaydı slikon göğüs ucuyla kurtuldum marka olarak Nuk öneririm.
tosbikinannesii Ahadensar25 emiyor canım diş çıkaracak ondan dolayı yapıyor uyurken emzirmeyi dene diş çıkaracakları zaman meme reddi yaşanıyor malesef ama geçiyor