MerVera Busragungor gerçekten anlamıyorum bazen ve delirevek gibi oluyorum derdine derman olamayınca 🥺
Misskokulum MerVera 7 buçuk aylık doğduğundan beri dinletiyordum 1 hafta önce bıraktırdım alışkanlık olmasın diye bizde cok ise yaradı 🤗
BeH16 MerVera kolikti 7,5 ay ses bombasından son ses saç kurutma sesi ve fön makinesi sesi dinledim 😞😞
Arasannesi MerVera benım bebegımede bazen hıc etkısı yok.bazen de uykuya gecmesını kolaylastırıyor.2 ay 22 gunluk
Kelebek88 MerVera canim ilk 3 ay bununla nefes aliyordm..asiri gazli bi bebegim vardi fön makinasi n sesini aciyordm teldn..bi sure biyle idare ettk..ama 4.ayda artik KURAN aciyordum ikimizde oyle uyuyorduk.dualar esliginde.m
MerVera Limoneta olabilir canım çok nazlı anlatamıyacagım kadar bende yengecim ama yükselenim ağır basıyor galiba bu kadar duygusal değilim hı evet bende aglak bir tipim o ayrı 😁
Blmmss MerVera bebeğim 10 ay 16 günlük 2. Ayından beri beyaz gürültü ile uyur sabah akşam şuanda ses acik ayağımda sallıyorum malesef kapattığım an sesi uyanıyor bütün gece açık duruyor 😂😂