elizinannesi-19 Kbrdnz doğumumun 2. Ayında regl oldum 🤦🏼♀️ Kızım 5.5 aylık hala ideal kiloma dönemedim aksine kilo aldım 😂😂😂 diyete başlıycam inşallah marketler açılsın da eksiklerimi alayım diye bekliyorum 😂
Brna-34 Kbrdnz 18 gun oldu dogum yapalı 6,5 kilo vermişim bende merak ediyorum ne zaman regl olurum diye herkesin degisiyormus
Sezenaksukarademir Kbrdnz tam 1 senede eski kiloma ulaştım ve adet dönemim çok tuhafta benim ilk 40 gün adet sonra ki iki ay iki haftada bir adet sonrada ayda 1 oldu. Hala düzenli olarak adet görüyorum
bisadekahve Birkoalaanasi peki olduktan sonra rahatlama oldu mu en azından göbek gitmese de karın şişliği gitti mi kilo kaybı vs 🐣
Kbrdnz elizinannesi-19 benm regl olup olmadığım belli değil 🤦🏻♀️anlamadım düzeni sormak istedim bnde kilo aldım aksine😄
Kbrdnz Brna-34 ben 2 hafta sonra verdimRegl duzensizligi cok siskinlik ve huzursuzluk yapti bnde oglum emerken bile huzursuz oluyordu o donemlerde
bisadekahve Kbrdnz aynıyız ya 2 gündür lekelenme şeklinde ne zaman çoğalacak diye bekliyorum yok çok çok az. Burda okumuştum ilk adet çok oluyo diyorlardı keşke olsaydım 🙄
Kbrdnz bisadekahve aynen ya çok sıkıntılı bi süreç o huzursuzluk yaratıyor herkes farklı farklı atlatıyor süreçleri bende duymuştum fazla fazla geliyor diye ıyi rahatlarım demstm ama bende tam tersi oldu
Berrasiner Kbrdnz 40ım bitti 1 hafta sonra adet oldum bebeğim 4 ayına giricek düzenli bi şekilde adet oluyorum. Ama kanamam eskisine göre aşırı fazla.
mertysmn günümdeyim 2 gün önce adet oldum çok fazla oluyorum 😣 20 kilo almıştım 10u gitti 10 kilo kaldı
Seyma_52 Kbrdnz sporumu yapıyorum ama enerjim bitiyor yemezsem dengeliyorum 😅 enerji açığı yaratamadım açıkcası