CankizimRavzam Kahverengi4 valla kadinin hic karni yok 😊😊😊biz patates cuvali gibim oluyok 🤣🤣🤣😂 yuvarlasan yokus assagiya inerik 🤣🤣😂😂
Elif-ecre Vay anasını arkadaş. Alex ne ara o kadar büyüdü, bu insanlar maşallah ne cesaretli ben ikinci çocuk kelimesini bile lügatımdan çıkardım, ayy kafamda deli sorular ama bir türlü cümlemi toparlayamıyorum. Bu aralar depresifim galibaa 🤔🤔😩😩😩😩
2prematureannesi sum2603 genelden Trendyol dan alıyor herşeyini Eylül genelde yada bazı marka yada firmalardan reklam amaçlı gönderiyorlar canım ona
2prematureannesi sum2603 bişey değil bende takip ediyorum eylülü oğluna aldığı çoğu şeyi beğeniyorum almak istiyorum mesela sonradan vazgeçiyorum 2 buçuk yaşına girecek şimdi boyu uzun diğer yaşıtlarına göre 3 4 yaş kıyafetler oluyor anca aldığım zaman kısa mı gelir tam mı gelir bilemiyorum o yüzden kendime güvenmediğm için alamıyorum begenmekle kalıyorum
2prematureannesi Eemirelif bence bı tık büyük al sonuçta sürekli gelistikleri için kilo ve boyu farkları değişiyor
sum2603 2prematureannesi benim bebeğim kilosu az bi aldığımı 9-12 ay alıyorum 5 ay giyiyo o yüzden benim sıkıntım olmuyo. Ekonomik bizim ki 😊