Bircan12 tatlım ben yaptığımı söyliyim sana 5.5 aylıkken yoğurt verdim ilk sonra havuç patates kabak suda haşladım püre halinde verdim 1 .gün çay kaşığı 2.gün tatlı kaşığı 3. Gün çorba kaşığı kadar bu böyle devam etti meyvelere geçtim sonra meyve derken muz elma verdim sonra patates havuç sabit hergün değiştirerek yanına baika sebzeler ekledim mesela bi gün ıspanak bigün semizotu değiştirerek gün içimde muzlu yoğurt elmalı yoğurt verdim 7.ay kontrolümüzde doktor öğünlerini kahvaltı çorba ara öğün gece maması diye söyledi kahvaltı mesela bir gün yulaf aldım onu rondoda çektim ama inceltmedim iyice biraz pütürlü onu bebeğimin yemesine göre yaptım ilk blendırdan geçirdim içine avokado çeyrek yumurta sarısı pekmez evde kendim lor yaptım onu ekledim peynir altı suyu yaptım onu ekledim tadını beğendi 2 3 gün böyle yaptım daha sonra baktım yiyo blendır hayatımızdan çıktı yulafı öylece pişirmeye başladım öğlen çorbalar yapmaya başladım yoğurt çorbası bebek tarhanası şuan 7,5 aylığız bir gün pankek birgün yulaflı karışımı yapıyorum öğlen çorba veriyorsam ertesi gün tel şehriye haşlıyorum yoğurtla karıştırıp onu veriyorum akşam gece maması yapıyorum irmik pirinç unu kuru meyvelerle + anne sütü devam bizim böyle böyle alıştırıyorum kahvaltı öğlen çorba akşam üzeri yoğurtlu meyve yatmadan önce mama şeklindeyim ben