Sumeyyem Arkadaşlar ben bağırmıyorum ama arada sesimi yükselte biliyorum sakin sakin nasıl ona yaklaşımım olmalı fikirlerinizi bekliyorum
Suheylaninannesi Sumeyyem öldüğünü düşün yada basina bisey geldiğini onsuz kaldığını bagirmak istediğinde aklina bunlar gelsin cok şükür Allah acılarını yasatmasin
oglunasik1anne Sumeyyem Ben genelde oğluma güzel tatlı bir sekilde söylüyorum yaptiriyorum dediğimi . Aksi halde yapmiyor dediğimi . (Tatlı dil yılanı deliğinden çıkartır ) Taktiği ni uyguluyorum anliycaginiz
Sumeyyem oglunasik1anne anladım ama kimi anneler görüyorum azar atıyor çocuk hemen pısıyor çok şükür çocuğum hırcın ağlayan çocuk değil yaşına yeni girdi beni anlamıyor ama bazen ne dersek yapıyor onu anlayan laftanda anlar yumuşak olmaya gayret ediyorum peki siz easfresh omega 3 kullanıyormusunuz çocuğunuza
Lisa5255 Bende bağırmam diyen taraftım bazen gerçekten o ses çok çıkıyor saçımı yolup eline geldiği diye bakıyor canım acıyor cici yap yok gene enseye asılıyor en son bana geliyor üzülüyorum ama bi yerde volüm ister istemez yükseliyor
oglunasik1anne Lisa5255 Olabilir tabiki de . Ara ara bende sinirleniyorum ama oda cezası veriyorum dinlendiği zaman yada ağlama olayı olduğunda inat ettiğinde git odanda ağla bağır sonra gel diyorum ağlamam bitmeden gelme diyorum. Ne kadar azarlarsak bagirirsak bir süre sonra ona alışıp iyice laf dinlemez oluyorlar
oglunasik1anne Sumeyyem Hayır kullanmadım hiç öyle birşey 3 yaşında oğlum ve aksi aşırı derecede inatçı . Anca öyle baş ediyorum . Azarlamak istemiyorum .
Sumeyyem oglunasik1anne kesinlikle doğru bi karardasınız huyları 2 3 yaşlarında belli oluyor diyorlar ama ben pek inanmıyorum buna
Sumeyyem Suheylaninannesi Allah korusun dediğim gibi bağıran anne değilim nasıl yumuşak olabilirim diye sordum