OzEnAr kızlar gerçekten bebeğim 8 aylık bu huzursuzluk nedir Allah aşkınıza bana geçecek diyin ya bittim akşam 8 den sonra kuduruyor ne elde ne ayakta duruyor belim koptu vallahi gerçekten böyle bişey var mı benim bebeğimin mi bişeyi var
morsevenfilolog OzEnAr Diş geliyor olabilir Yukarda annenin dediği gibi. Mutlaka bir derdi vardır. Bol bol sarılın. Sevin. Müzik dinleyin, dans edin. Farklı oyunlar oynamayı deneyin. 🌺
Melek_43 OzEnAr 8 ay 14 günlüğüz oğlum var diş de çıkarmadı daha ama beni mafediyor uykumuz yok devamlı mız mız sanirim atak haftasindalar🤦♀️
Ebrudefne- OzEnAr valla bizimki bir bağırmaya başlıyor susturuna aşk olsun bu ara çok sinirli herşeye ..🤷
Birkoalaanasi Diş olabilir. Anlamaya çalışın, banyo yaptırın masaj yapın, karnını doyurun, balkonda veya pencerede hava aldırın, kitap okuyun, biraz şarkı dinleyin. 🦒
OzEnAr Birkoalaanasi herşey yapıyorum herşeyi canım ama mutsuz huzursuz olmuyor ne yapsam 8 aya gireli 4 gün oldu girdiğinden beri değişti
MrsG Svdmm canım bizimkine bakar mısın rica etsem. Doğum tarihi 25 Eylül 2019 tahmini doğması gereken tarih 20 Ekim 2019
Svdmm OzEnAr evet kesinlikle.bana bir cok doktor tahmini dogum tarihini 7 ekim demisti ama son doktorum 10 ekim dedi , ama kizim daha cok 7 ekime uyumlu gidiyor atak haftalarinda.demem o ki doktorlarda tahmini dogum tarihlerini +- 3 -4 gun eksik ya da fazla soyleyebiliyorlar.
OzEnAr Ebrudefne- herşeye bir sinir vuruyor bildiğin erkek bebekte bide daha haşin herşey Allah yardımcımız olsun
Yamanoglan Svdmm bir şey sormak istiyorum benim oğlum tahmini doğum tarihinden 2 hafta geç doğdu genelde erken doğuyor bebekler sanırım atak haftalarına erken mi giriyor böyle olunca acaba
Svdmm Alparslann tahmini dogum tarihinu soylemeniz lazim , dogum tarihini degil , yazarsaniz bakarim😊