bbmbbm Evet kızlar neler yapıyor bebişleriniz ilk kelimesi nedir mesela🥰 ya da siz bebişlerinizle ne gibi etkinlikler yapıyorsunuz?
BirVeraAnnesi35 bbmbbm ilk kelimesi derken😂 1 Haziran’da 7 aylık olucaz anlamlı herhangi bi kelime söylemiyor ama anlamsız çok şey söylüyor😂
Rbysf bbmbbm bebegim daha onceden bi kac kez anne ve baba demisti bugun yine Anne dedi sonrada dede dedi Ben Şok 😊😂7 ay 6 günlük Oğlusum
Deletedmom268 bbmbbm anne diyor kızım etkinlik beraber oyuncaklarını konusturuyor gıbı yapıyorum bayılıyor kahkahalar havada uçuşuyor şu sıralar baya ilgisi fazla etrafa keşif edıyor evı hergun evden illaki bırsey kalkıyor yukseğe
BirVeraAnnesi35 bbmbbm yok valla ne anne ne baba diyor daha ama manasız her şeyi söylüyor susmaz hiç yakında direk cümle kuracak galiba 😂
ElifkonunAnnesi bbmbbm ilk kelimemiz meme 😂 yani bilinçli olarak babannesinin tişörtünü açıp memesine bakıp meme diyor, bana bakıp gözgöze gelince meme diyip ağlıyor 😂😂
ElifkonunAnnesi bbmbbm aynen 😂 başkasına da gitse bana bakıyo başlıyo ağlamaya annesine ne kadar düşkün diyolar, halbuki düşkünlüğü anneye değil memeye 😂😂😂
bbmbbm ElifkonunAnnesi ay evet ya benim kızım da öyle 5 dk nefes aldırmıyor meme meme diyor habire Allah yardımcımız olsun 😂😍
ElifkonunAnnesi bbmbbm amin 😂 emeklemeye falan başlayınca da asla tutamicaksın kucağında diyolar bakalım neler olucak 😅