Mahinev Merhaba kızlar bebeğim 1 yaşına girmek üzere son 2 haftadır falan hiç hiç iştahı yok onun dışında huysuzluk ateş vs yok gece çok uyanıyo ama normalde de uyandırdı hep bugn fark ettik ki diş eti mosmor olmuş azı dişi ben köpek dişi beklerken orası şişmiş nerdeyse nohut kadar başta anlamadık ağzına bir şey falan mı aldı boyadı dedik o kadar kötü. Varmı başına gelen müdahle edilmesi gereken bir durum mu napmamız lazım diğer tarafta hafiften morarmaya başlamış 😔😔 ekleyebilirsem resim eklicem
ilknurgoksu Mahinev kıyamam geçmiş olsun normal dişlerini çıkarken de bu şekilde miydi yoksa ilk kez mi oluyor ?
Gzdzeynep Mahinev daha dün dü sanırım bununla ilgili bir paylaşım gördüm diş eti sert olduğundan diş sürerken patlatamıyor diy eti morarıyormuş kendiliğinden de geçebilir ama çok ağrı yaparsa bir çocuk diş hekimine gösterip o mor kısmın boşaltılması gerekir diye yazmıştı takip ettiğim çocuk doktoru
Yavuzuannesi2012 Mahinev internette bir kadının da kızının azı dişi çıkarken morarmıştı. Doktor normal olduğunu söylemiş. Bizde hem köpek hem azı dişini birlikte çıkarıyoruz. İştahı sıfır. Bşr lokma bile sürmüyor. Bisküvi vereyim diyorum omu bile yemiyor düşünün. 18 aylık gerçekten çok zor. 10 gündür böyleyiz ☹☹ inşallah düzelir
Ejderhahavva Mahinev aaaa kuzum baya mor bu yani çok geçmiş olsun ama bence bi doktora gösterin çok zor çıkacak gibi bu diş😰
Mahinev Gzdzeynep çizik atıyorlarmış sanırım ah çok canı yanar inşallah gerek kalmaz ne kadar beklemek lazım acaba şu an bir huysuzluğu yok ama yemek yemiyor sürekli memeye yapışıyor
Gzdzeynep Mahinev siz bekleyin bakalım gönderinin altında bizim de oldu kendiliğinden geçti diye yorum atmışlar çok huysuzlanırsa mecbur diş hekimine gösterirsiniz. Çok geçmiş olsun
Mahinev Gzdzeynep hangi sayfa ki hatırlıyomusunuz biraz beklicem bakalım zaten şu zamanda diş doktoruna gitmek falan çok zor😔
Mahinev Yavuzuannesi2012 geçmiş olsun sizede asıl şimdi zorlanıcaz demekki bi hayli zor çıkacak gibi görünüyo kim bilir ne kadar canları acıyo bizmki de hiç bişey yemiyo 4-5 kaşık bugün bir şeyler yemişti üstüne doymadı diye mama verdim vermez olsaydım midesi bulandı önceki yedikleriyle beraber çıkardı hepsini 😓
Yavuzuannesi2012 Mahinev benim oğlum mama bile yemiyo 3-4 kaşık alsa ona bile razıyım. Sadece meme hiç bırakmıyor. Oğlum da azı dişlerini kaşırken elini ağzına sokuyor. O zaman da öğürğyo 2 kere de kustu. Acaba sizinki de mi öyle yaptı.
Mahinev Yavuzuannesi2012 benmde o kadr sütüm yok ki artık meme açık gidip gelip emiyo sündürüyo sürekli kapattırmıyo açık olacak bende evde pirinç unu vardı verim dedim hiç mama vermedm bu zamana kadr alışık değil değişik geldi heralde kustu ☹️
Sedayvaz35 Mahinev bende 5 10 dakika önce aynı postu açtım sayılır 13 aylık kızım 2 3 haftadir hic birsey yemiyor… sadece kuru ekmek yogurt ve beni emiyor.. alt azı dislerinin yeri cok belli acaba ondan mi boyle diye dusunuyorum.. benim kizimdada ates huysuzluk yok ama iştah sıfır.. allah yardimcimiz olsun
Mahinev Sedayvaz35 çok zormuş böyle muhtemelen diştendir bende görene kadr zorluyordum çocuğu meğer sıkıntısı varmış ☹️
Asel-Nergiz Mahinev merhaba, benim de kızımın ön dişi çıkarken böyle olmuştu. Diş doktoruna götürdük 1 ay bekleyelim çıkmazsa o zaman müdahale ederiz diş etten çıkamamış demişti. 1 - 1,5 ay kadar bekledik kendiliğinden çıktı daha sonrasında. Geçmiş olsun ☺️
Minnakkuzum Diş sürme kisti deniyor. Zararsız olduğunu okumuştum. Benim oğlumda da birçok kez oldu. Diş çıkınca geçiyor. @dr.fatmacaliskan. çocuk diş hekimi. Instagramdan takip edebilirsiniz. Gönderilirinde bulabilirsiniz.