Gdogru Havva_demir 4 ay 21 günlük dönmüyor 2 3 defa farklı zamanlarda döndü ama bilerek mi yoksa yanlışlıkla mı bilmiyorum 😂 zamanı gelince dönerler ya iyi olsunlar da ☺️
Tatliskooo Havva_demir oğlum 3 ay 15 günlüktü başladığında ama genelde 4 te dönüyorlar endişelenmeyin. Yüz üstü koyunca başını tutup kollarından destek alıyorsa sorun yoktur döner yakında
BhrKrmn Havva_demir 4 aylık olduk ama bir iki kez tesadüf döndü çaba var ama donemiyor yani zamanı gelince döner 😅
Deletedmom336 Havva_demir 5 aylik oldu yeni bi 10 gun once yuzustuyken 2 3 kere döndü oyle durmayida hic sevmiyor simdi koyuyorum agliyor
morsevenfilolog Havva_demir Benim kızım 4 aylıkken ilk kez dönmüştü. O zamanını bilir annesi, içiniz rahat olsun. 🍀
Egemre Havva_demir hic belli olmuyo canım benimki 7 aylık dönmeye basladi doktor hic bi sorun yok kilodan sebep bu zaman da döndü demisti acele etmene korkmana grrek yok
Deletedmom224 Havva_demir benımkide 3ay 18günlük dönmeye calısıyor ama tam dönmüş değil😅Birde geri geri sürünerek gitmeye calısıyor🤦🏻♀️